Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Ciklus za žene: ŽENA, LJUBAV, EROS (MAGIJA AFRODITE) Radionica 3 AKTIVIRANJE I NEGOVANJE ŽENSKE SEKSUALNE ENERGIJE

Ciklus za žene: ŽENA, LJUBAV, EROS (MAGIJA AFRODITE) Radionica 3 AKTIVIRANJE I NEGOVANJE ŽENSKE SEKSUALNE ENERGIJE

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Admin


Admin
8. 5. (17-20h) Ciklus za žene: ŽENA, LJUBAV, EROS (MAGIJA AFRODITE) Radionica 3 AKTIVIRANJE I NEGOVANJE ŽENSKE SEKSUALNE ENERGIJE  
Seksualnost je za ženu važna tokom celog života, čak i van bilo kakvih odnosa sa muškarcima; ona je intimno povezana sa kreativnošću, životnom radošću i zadovoljstvom, ali takođe i sa telesnim zdravljem i hormonalnim balansom. Afroditine energije unose element igre, radoznalosti, toka, uživanja i vibrantnog prisustva u svim oblastima života (da ne pominjemo i antiage efekat!).
Taoistička (kineska) i tantrička (indijska) tradicija rada na negovanju seksualne energije su daleko razvijenije od svega što je bilo poznato na Zapadu i pristupaju ovom isceliteljskom toku životne energije bez ikakvih predrasuda. Fokus  ove radionice je na vežbama koje bude senzualnu ženu u nama i razvijaju senzibilitet za cirkulaciju seksualne energije u telu, što povećava uživanje (u seksu i uopšte).

Pored toga, bavićemo se nizom pitanja – kako probuditi “unutrašnjeg ljubavnika”,  kako (i zašto) se osećati vibrantno i erotično i kad nemamo partnera (inspiraciju), kako povezati u sebi seksualno i spiritualno, kako se naša seksualnost menja zavisno od hormonalnih promena (trudnoća, menopauza), šta je multiorgazmička, a šta omniorgastička žena, i sl.
Ciklus od 4 radionice ima za temu isceljivanje rana vezanih za ljubav i eros iz prošlosti, uspostavljanje intimnog, ljubavnog odnosa sa sopstvenim telom i pronalaženje svog seksualnog i ljubavnog glasa i samopouzdanja. Ciklus nudi kompletan “paket” znanja, veština i praksi koje su vam potrebne da napravite korak ka novom, opunomoćenom ženskom identitetu, koji donosi više zadovoljstva životom i uspešnije odnose sa muškarcima.
Info i prijave na izabelahuber@gmx.at ili na tel: 0637401586 Za rane prijave (do 7. 4.) važe popusti. (vidi takođe www.izabelahuber.com i FB Neurokoučing i terapija Psiholog Izabela Huber)

http://sokakezoterije.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu