Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Ciklus za žene: Radionica 2 VELIKO PROLEĆNO ENERGETSKO ČIŠĆENJE

Ciklus za žene: Radionica 2 VELIKO PROLEĆNO ENERGETSKO ČIŠĆENJE

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Admin


Admin
17. 4.  (17-20h) Ciklus za žene: ŽENA, LJUBAV, EROS (MAGIJA AFRODITE)
Radionica 2 VELIKO  PROLEĆNO ENERGETSKO ČIŠĆENJE
Da li temeljno poznajem svoje seksualne želje i potrebe, kako da u potpunosti prihvatim i volim svoje telo,  kakvi strahovi leže iza potiskivanja ili zaboravljanja sopsvene seksualnosti, u kakvom odnosu su za mene seksualna želja i ljubav?
Većina žena čezne za ljubavnim odnosom punim intimnosti i erosove iskre, ali se istovremeno i plaši upuštanja u ovakve veze, obično zbog bolnih iskustava iz prošlosti. To mogu da budu neprijatna seksualna iskustva, ili naprotiv dobra, ali sa lošim ishodom veze, napuštanje, zloupotreba, konflikti, neverstva, ljubomora, razočarenja...Pored toga, ženska seksualnost je kroz vekove patrijarhata ostajala neshvaćena, potiskivana, pa čak i demonizovana. Kakve naslage negativnog vrednovanja nosimo još uvek iz porodičnih, transgeneracijskih i kolektivnih slojeva psihe u svom telu, čak i kada smo se na racionalnom nivou izborile sa brojnim predrasudama? Gotovo svakoj ženi je potrebno seksualno isceljivanje da bi razvila svoju punu senzualnu prirodu. Fokus ove radionice je na pročišćavanju putem energetskih tehnika svega iz prošlosti što stoji ovome na putu. Tek tada oslobađamo mudrost tela i otvaramo se da istinski razumemo šta za nas znače zadovoljstvo, strast i ljubav. 
Ciklus od 4 radionice ima za temu isceljivanje rana vezanih za ljubav i eros iz prošlosti, uspostavljanje intimnog, ljubavnog odnosa sa sopstvenim telom i pronalaženje svog seksualnog i ljubavnog glasa i samopouzdanja. Ciklus nudi kompletan “paket” znanja, veština i praksi koje su vam potrebne da napravite korak ka novom, opunomoćenom ženskom identitetu, koji donosi više zadovoljstva životom i uspešnije odnose sa muškarcima.
Info i prijave na izabelahuber@gmx.at ili na tel: 0637401586 Za rane prijave (do 7. 4.) važe popusti. (vidi takođe www.izabelahuber.com i FB Neurokoučing i terapija Psiholog Izabela Huber)

http://sokakezoterije.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu