Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Ciklus za žene: ŽENA, LJUBAV, EROS (MAGIJA AFRODITE) Radionica 4 AFRODITA U AKCIJI: ŽENA I MUŠKARCI

Ciklus za žene: ŽENA, LJUBAV, EROS (MAGIJA AFRODITE) Radionica 4 AFRODITA U AKCIJI: ŽENA I MUŠKARCI

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Admin


Admin
15. 5. (17-20h) Ciklus za žene: ŽENA, LJUBAV, EROS (MAGIJA AFRODITE) Radionica 4 AFRODITA U AKCIJI: ŽENA I MUŠKARCI
Na šta se muškarcima istinski “pale lampice” kod žena, a na šta ženama kod muškaraca? Kako se dešava emocionalno vezivanje u ljubavnim odnosima kod žena, a kako kod muškaraca? Šta znači seks jednima i drugima? Kada otići prvi put sa muškarcem u krevet? Kakvu i koliku ulogu stvarno igra seksualna hemija u vezi? Zašto muškarci nekada naprasno nestanu iz veze? Da li ste dosada bili više žena koja pretvara žapce u prinčeve ili žena koja pretvara prinčeve u žapce -  u čemu je razlika? Koji ljubavni i seksualni jezik govorite vi i vaš partner? Kako privući pravog partnera u svoj život?
Brojni ljubavni nesporazumi proističu iz velikih razlika u muškoj i ženskoj ljubavnoj i seksualnoj psihologiji (ovo je verovatno mesto najvećih polnih razlika!). Razumevanje ovih razlika može da olakša navigaciju u odnosima sa suprotnim polom i da smanji nepotrebne ženske patnje sa muškarcima.
Ciklus od 4 radionice ima za temu isceljivanje rana vezanih za ljubav i eros iz prošlosti, uspostavljanje intimnog, ljubavnog odnosa sa sopstvenim telom i pronalaženje svog seksualnog i ljubavnog glasa i samopouzdanja. Ciklus nudi kompletan “paket” znanja, veština i praksi koje su vam potrebne da napravite korak ka novom, opunomoćenom ženskom identitetu, koji donosi više zadovoljstva životom i uspešnije odnose sa muškarcima.

Info i prijave na izabelahuber@gmx.at ili na tel: 0637401586 Za rane prijave (do 7. 4.) važe popusti. (vidi takođe www.izabelahuber.com i FB Neurokoučing i terapija Psiholog Izabela Huber)

http://sokakezoterije.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu