Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » ŠAMANSKO-MAJANSKA RADIONICA - PLES ENERGIJA

ŠAMANSKO-MAJANSKA RADIONICA - PLES ENERGIJA

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 ŠAMANSKO-MAJANSKA RADIONICA - PLES ENERGIJA taj Pon Mar 12, 2018 10:04 pm

clan sokaka


Dragi prijatelji,

ŠAMANSKO-MAJANSKA RADIONICA - PLES ENERGIJA

Prvi put u Srbiji gostovaće majanska šamanka Adriana Tata Rojas iz Kolumbije i tom prilikom
održaće (besplatno) predavanje na Novom Beogradu, u konferencijskoj sali OŠ Branko Radičević,
27.03.2018.u 20:00.


Na predavanju će predstaviti majansko-šamansko učenje o sinhronizovanju čoveka sa vremenom na čijim osnovama je zasnovala svoj duhovno-isceljujući rad. Snažna energija, vera i mudrost ove izuzetne šamanke iz Kolumbije dodirnuće vaše duševno i duhovno biće, a kroz CHOLKIJ ili radionicu Svetog Kalendara , naučiće vas da se uskladjujete sa 20 energija Svetog kalendara. Majanski krst, Znak, Val, Energetski brojevi i Ciklusi osnovne su alatke koje ćemo koristiti na radionici.


Radionica šamanke Andrijane Tate Rojas omogućiće učesnicima da se povežu sa mudrostima Svetog kalendara , kako početnicima tako i onima koji već poznaju majanske simbole, na jedan originalan način. Radionica je namenjena svima onima koji su otvorenog uma i koji znaju da nas različiti putevi samo-spoznaje i razvoja mogu samo obogatiti. Iz svoj ličnog iskustva znam da učenja iz različitih tradicija iz raznih krajeva sveta obogaćuju naš duh. Upravo zbog toga smatram da kroz radionicu ili pak individualne konsultacije sa Adrianom Tata Rojas možete dobiti vredne informacije, znanja i uvide.
 
Vaša,
Violeta Kovač,
rekonektičar & DCR regresoterapeut

Radionica CHOLKIJ-Ples energija
održaće se 28.marta 2018. u Beogradu.
 
8.2.je počeo novi ciklus u Majanskom kalendaru ,kada je najidealnije sve učiti i pratiti , pa je zainteresovanima time idealno vreme da se što pre prijave za radionicu jer je Broj mesta ograničen. 
Mogućnost zakazivanja individualnih sesija.
Sve informacije o radionici i individualnim konsultacijama dobićete od organizatora Violete Kovač putem mail-a  violeta.kovach@gmail.com
 
O Adrijani Tata Rojas

Rodjena je u Bogoti u Kolumbiji. Svoja prva znanja o Majanskom Sinhronaru kao i šamanskoj praksi stekla je pre više od 20 godina. Sada je Ajk'ji (duhovni vodič Majana , stručnjak tradicionalnog Svetog kalendara Cholkij. Ona je takođe inicirana u amazonskoj tradiciji ,na neobičnom putovanju od preko 180 milja pešice kroz dubine džungle. Na tom putu otkrila je snagu koja se nalazi u svakom biću i hitnu potrebu da se ponovo poveže sa Majkom Zemljom. Ovo je učinilo da je ona jedna od retkih žena koje su Preci prihvatili kao Ratnika Zelenog Puta .
Poslednjih desetak godina vodi raznovrsne seminare i radionice ponovnog povezivanja i povratka energije ženske svijesti širom Evrope i Severne Amerike.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu