Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Radionica CHOLKIJ-Ples energija

Radionica CHOLKIJ-Ples energija

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Radionica CHOLKIJ-Ples energija taj Pon Mar 12, 2018 10:04 pm

clan sokaka


Radionica CHOLKIJ-Ples energija
održaće se 28.marta 2018. u Beogradu.
 
8.2.je počeo novi ciklus u Majanskom kalendaru ,kada je najidealnije sve učiti i pratiti , pa je zainteresovanima time idealno vreme da se što pre prijave za radionicu jer je Broj mesta ograničen. 
Mogućnost zakazivanja individualnih sesija.
Sve informacije o radionici i individualnim konsultacijama dobićete od organizatora Violete Kovač putem mail-a  violeta.kovach@gmail.com
 
O Adrijani Tata Rojas

Rodjena je u Bogoti u Kolumbiji. Svoja prva znanja o Majanskom Sinhronaru kao i šamanskoj praksi stekla je pre više od 20 godina. Sada je Ajk'ji (duhovni vodič Majana , stručnjak tradicionalnog Svetog kalendara Cholkij. Ona je takođe inicirana u amazonskoj tradiciji ,na neobičnom putovanju od preko 180 milja pešice kroz dubine džungle. Na tom putu otkrila je snagu koja se nalazi u svakom biću i hitnu potrebu da se ponovo poveže sa Majkom Zemljom. Ovo je učinilo da je ona jedna od retkih žena koje su Preci prihvatili kao Ratnika Zelenog Puta .
Poslednjih desetak godina vodi raznovrsne seminare i radionice ponovnog povezivanja i povratka energije ženske svijesti širom Evrope i Severne Amerike.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu