Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » AMAZONSKI ŠAMANIZAM

AMAZONSKI ŠAMANIZAM

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 AMAZONSKI ŠAMANIZAM taj Pon Jan 22, 2018 10:50 pm

clan sokaka


AMAZONSKI ŠAMANIZAM U DOBA KAPITALIZMA & MOJ ŽIVOT IZMEĐU AMAZONIJE I BALKANA


петак 16. фебруар од 18:00 до 20:00

Predavanje o peruanskom amazonskom šamanizmu.

Prof. dr Maja T. Izquierdo rođena je u Beogradu, peruanskog i srpskog porekla. Maja je pejzažni arhitekta, vanredni profesor na univerzitetu u Beogradu, istraživač na Odseku za Amazonsku antropologiju Perua Katoličkog univerziteta u Limi i, predstavnik Pejzažnih arhitekata bez granica, region Evropa. Odrasla je među amazonskim mitovima i legendama, staroslovenskim bajkama i komunističkim pričama. Svoje usavršavanje iz oblasti šamanizma –animizma stekla je u dubinama Amazonske prašume Perua. Ona je socijalni i ekološki aktivista i borac protiv zloupotrebe Ajavaske.

Maja će govoriti o ličnom duhovnom putovanju kroz svet smrti, te konačnom vraćanju korenima svojih predaka. Predstaviće svoj višegodišnji rad na polju proučavanja amazonskog animizma. Takođe vodiće se diskusija o tradicionalnoj amazonskoj kosmogoniji i duhovnoj praksi, kao i uticaju neoliberalnog kapitalizma na formiranje drugačijih oblika “šamanizma” i, rušenja indigenog i ekološkog identiteta.

Ulaz je slobodan (dobrovoljno i po sopstvenom nahođenju može svako ostaviti prilog kao znak zahvalnosti za ovaj izvaredan i jedinstven događaj)
Prijave su obavezne u inbox naše stranice, na info@curriculum-vitae.rs ili na telefon 069846994

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu