Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Razvoj aure i evolucija čovečanstva - Goran Tasić

Razvoj aure i evolucija čovečanstva - Goran Tasić

ideš na predavanje

0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
Ukupno Glasova : 0

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Goran Tasić vas poziva na predavanje "RAZVOJ AURE I EVOLUCIJA ČOVEČANSTVA" -" poziv na predavanje link ".
Poštovani prijatelji, primoran sam da sam organizujem svoja predavanja kao što sam sam morao i da sprovedem svoja četvorogodišnja istraživanja razvojnih procesa u telu aure.... Morate da znate da je pojam meditacije istrošen i pogrešno interpretiran... zato koristim novi termin " FIZIOLOŠKO ODMARANJE".... ovaj termin najbolje odgovara onom što podrazumeva proces razvoja ljudske aure... naime, razvoj aure je jedan spontan fiziološki proces i ja ću vam ga predstaviti na svom predavanju. Nama neće biti problem da iniciramo čakre, mi ćemo uraditi nešto mnogo značajnije od toga- uspešno ćemo razviti TELO AURE... ali ne po metodama koji dolaze sa istoka... nego sa znanjima do kojih sam došao istraživanjem. 
Na žalost, posle niza predavanja u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji došao sam do zaključka da ljudi koji su meditirali i 20 i više godina nisu uspešno inicirali svoje čakre a naravno još su miljama daleko od razvoja aure... to znači da je metod koji se primenjuje u meditaciji pogrešan... to je katastrofalna situacija! Na mojim predavanjima dobićete sve informacije potrebne za uspešno sprovođenje vežbi fiziološkog odmaranja koje na kraju dovode do uspešnog iniciranja svih 7 formaciskih čakri i do uspešnog razvoja aure! 
Meditacija, ako je pogrešno izvodite ima uticaj na vaše telo aure i čakre koliko i dobar san- nema nikakvog uticaja na proces razvoja aure i čakri! To je moj zaključak nakon što sam održao niz predavanja u regionu... na meni je zadatak da to stanje promenim!

Broj mesta ograničen, cena predavanja 4200 dinara. Uplata 1500 dinara preko računa kao rezervacija mesta. Telefon za kontakt 0645669633.

ili mesinger na mojoj facebook strani "razvojaure
po izvršenoj uplati dobićete informacije o mestu održavanja predavanja... predavanje traje 4 sata a praktični deo vežbi 2 sata... ukupno 4+2 = 6 sati...

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu