Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Hrabrost na putu sreće

Hrabrost na putu sreće

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Hrabrost na putu sreće taj Čet Nov 08, 2018 10:35 pm

clan sokaka


U srijedu, 7.11.2018. održat ću predstavljanje knjige Hrabrost na putu sreće - 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranja sretnoga života u Kulturnom Centru Novi Sad (Tribina mladih Kulturnog centra, Katolička porta 5).
Na predstavljanju će gostovati Kristijan Husarek, dugogodišnji duhovni savjetnik i utemeljitelj Wake-up metode, s kojim organiziram i održavam brojna predavanja i radionice o tome kako postati i ostati sretan. S nama će biti i Tvrtko Gačić Vinkov, direktor tvrtke Enzita Srbija koji će govoriti o 12. izazovu izlaska iz zone komfora: živoj hrani.
Događaj će moderirati Ivana Vujasin, a pratit će nas i prigodan glazbeni program.
Također, imat ćete priliku degustirati Prirodne i sretne čokolade by Doktorica sreće koje su u potpunosti izrađene od prirodnih i sirovih sastojaka, kao i fine, prirodne sokove koje će pripremiti Enzita.
Profesorica sam na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, široj javnosti poznata kao doktorica sreće. Tu zanimljivu titulu dobila sam zbog doktorske disertacije na temu „Progres društva vođen subjektivnim blagostanjem: indeks sreće građana“.
U svojoj prvoj publicističkoj knjizi otvoreno progovaram o iskustvima iz svog privatnog života koja su me doveli do sretnog i ispunjenog života, a tajne na tom putu prvo sam podijelila s prijateljima koji su me potaknuli da o svemu napišem i knjigu.
Pišući o sreći svojih sugrađana i sama sam unijela velike promjene u svom životu pa je knjiga „Hrabrost na putu sreće“ svojevrsna autobiografija i vodič za sve one koji žele živjeti kvalitetan život ispunjen srećom.
Neke od tajni na putu do sretnog života nalaze se u radikalnim promjenama u životu, od napuštanja loših i nekorisnih odnosa s ljudima koji vas ne čine sretnima, do promjene načina prehrane, odvikavanja od ovisnosti o medijima i zahvalnosti u svemu što vam svaki novi dan pruža.
Nakon predstavljanja možete kupiti knjigu po promotivnoj cijeni od 1700 dinara (redovna cijena 2400 dinara) uz što ćete na poklon dobiti prirodnu i sretnu čokoladu.
Uhvatite se i vi u koštac s 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranja sretnoga života. Smile
Pozivam vas na ugodno druženje koje će zasigurno potaknuti mnoge na izlazak iz vlastite zone komfora na put prema sreći.
%7D]"%2C"has_source"%3Atrue%7D&source=4&action_history=[%7B"surface"%3A"group"%2C"mechanism"%3A"surface"%2C"extra_data"%3A[]%7D]&has_source=1&__tn__=%2CdK-R-R&eid=ARCHnsoJiyxD3OmDv5EYkB_Op0Dy-_8I19h-x2COtYJuMY4gvD9WDLv4c70pm2FIsRTx-wlNhMdr6uFT&fref=gs&dti=291401924251509&hc_location=group]https://www.facebook.com/events/521880191612133/

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu