Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » 8-11 kurs drevne šaolinske metode isceljivanja celine

8-11 kurs drevne šaolinske metode isceljivanja celine

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Obaveštavamo vas da će se u periodu 8.11.2018.-11.11.2018. održati kurs drevne šaolinske metode isceljivanja celine, koja sadrži u sebi tehnike pritiskanja po tsubo tačkama, masažu mišića i kiropraktiku, tj. manuelne korekcije na svim zglobovima tela. Tehnika se zove Kotsuban Yumeiho 骨盤湧命法, a osnivač je Masayuki Saionji (Masajuki Saionđi). Susreti će biti svakodnevno u terminu od 17-19h.

Pored toga učiće se i tehnike tradicionalne tajlandske Watt Pho Nuad Borarn masaže sa elementima istezanja.

Yumeiho terapijom ponovo se uspostavlja simetrija tela, ublažavaju i uklanjaju bolovi u leđima i vratu, kao i bolovi vezani za kičmeni stub. Pored toga, pozitivno deluje na brojne druge tegobe, koje nastaju kao posledica poremećaja težišta tela, od prekomerne ili nedovoljne telesne težine do probavnih, respiratornih i ginekoloških problema, bolesti srca i krvnih sudova.

Ova terapija daje odlične rezultate kod osoba koje imaju probleme sa kičmenim stubom, a pokazala se korisnom kod osoba koje zbog prirode posla, dugo vremena telo drže u istom položaju. Tehnika se koristi i kod sportista preopterećenih intenzivnim treninzima, jer se njome mogu opustiti mišići, poboljšati cirkulacija te rešiti problemi sa ligamentima i zglobovima. Delotvorna je i za osobe starijeg doba, kod kojih utiče na rešavanje tegoba vezanih za slabu cirkulaciju, nedovoljno fizičko kretanje, loše držanje tela i ostale probleme koji su nastali tokom života.

Yumeiho se preporučuje i kod skoliotičnog držanja koje se javlja kod dece, a dugoročno može izazvati i probleme u funkciji unutrašnjih organa.

Više informacija i detalja o ovoj tehnici možete pogledati na blog sajtu: http://yumeiho-kotsuban.blogspot.com/

INSTRUKTOR:

Obuku će izvoditi Laslo Boka, instruktor i terapeut iz Centra za psihofizički razvoj „Garuda“ Novi Sad sa 30 godina iskustva i prakse u ovoj metodi. Njegovu biografiju možete videti na stranici: http://yumeiho-kotsuban.blogspot.rs/p/instruktor.html
Prijava i dodatne informacije o kursu se mogu dobiti na telefon instruktora: 064 205 2522

MESTO ODRŽAVANJA KURSA:

Centar za psihofizički razvoj “Garuda”
Bulevar Cara Lazara 62, 21000 Novi Sad
Telefon: 064 205 2522
E-mail: laslozen.ns@gmail.com
http://garuda-sacra.blogspot.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu