Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Kurs za obuku procesora Dubokog PEATA 17. i 18. Novembar 2018

Kurs za obuku procesora Dubokog PEATA 17. i 18. Novembar 2018

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


2-dnevni Kurs Obuke za Procesore P E A T A 
17. i 18. novembar (subota i nedelja) 2018 god.

Ova Tehnologija vodi vas korak-po-korak do jednostavnog, efikasnog i brzog uklanjanja bezbrojnih poremecaja i dubokih Spiritualnih iskustava.
Koje probleme PEAT uklanja? Lista je nepregledna: Kako da brzo i trajno oslobodite sebe, clanove porodice i Klijente od briga, strepnje, napada panike, besa, kompulzija, opsesija, tuge, nekih fizickih bolova i poremecaja; teskih fobija kao što su strah od letenja avionom, od pauka, zmija, igala, liftova, javnog nastupa pred nepoznatim ljudima; kako da uklonite najteze zivotne traume, nedostatak samopouzdanja i samopostovanja, stidljivost, vecito odlaganje obaveza i aktivnosti, probleme sa učenjem i studiranjem, povlačenje pred ljudima ili agresivnost prema njima,i mnoge druge. I to za 15-30 minuta. Neverovatno, ali istinito !
PEAT je jedinstven i po tome sto, pored terapije, zadire u oblast Spiritualnog razvoja. PEAT ce vam omoguciti da dospete do najdublje srzi svoga Bica, do svojih Licnih Kodova. Sada je moguce na samom Kursu dubinskim tehnikom PEATA otkriti svoje Praiskonske Polaritete, koje ste kao Spiritualno Bice stvorili kada ste prvi put usli u ovaj univerzum. Izmedju njih vi od tada igrate svoju fundamentalnu zivotnu igru u mnogo varijacija. Drugim recima oni cine vas osnovni zivotni problem. Kroz PEAT dubinski proces vi cete postati Spiritualno slobodni u najdubljoj srzi svoga Bica od automatskih i prisilnih ponasanja i osecanja, sto ce vam otvoriti nove puteve da budete sve sto mozete biti, u svakoj oblasti svog zivota.
Postoje dve osnovne mogucnosti svesnog dozivljaja sveta: Dualisticko i Jedinstveno. Vecina ljudskih bica zivi na dualistickom planu realnosti, dozivljavajuci sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlacenje, svetlost i tama, sloboda i nesloboda, zivot i smrt…Dubinski PEAT proces oslobadja coveka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu Integraciju. Upravo je Integracija ili Licnih Kodova bila najdublja tajna tokom mnogih vekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i savremene Spiritualne Tehnologije.
Sada je ta tajna obelodanjena na izuzetno jednostavan i efikasan nacin. Ne samo da cete vi resiti svoj osnovni zivotni problem i mnoge druge teške probleme vec cete na Kursu nauciti da tim procesom kao Profesionalni Procesor oslobadjate svoje klijente, rodjake i prijatelje.
Postajuci Procesor PEATA vi cete ubrzati sopstvenu Spiritualnu Evoluciju. Po recima Gurdjijeva: “Ako hoces da nastavis sa svojim Spiritualnim razvojem, u jednom trenutku moras poceti da poucavas druge."
Mesto odrzavanja Kursa: Beograd
Vreme: od 10 do oko 17 casova. Treba da dodjete pre 10 casova na mesto Kursa. .
Za sve informacije pisite na mejl:dusan.radic87@gmail.com
Ponesite svesku i olovku.
Vidimo se na Kursu PEATA

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu