Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » promocija knjige “Ti si izvor svoje snage, kreiraj život za kojim žudiš”

promocija knjige “Ti si izvor svoje snage, kreiraj život za kojim žudiš”

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


PROMOCIJA KNJIGE
„TI SI IZVOR SVOJE SNAGE, KREIRAJ ŽIVOT ZA KOJIM ŽUDIŠ“
AUTORKE VLADICE DJORDJEVIĆ
Petak, 25.05.2018.  19h  ULAZ SLOBODAN
MESTO ODRŽAVANJA: Novi Sad, Studio “Joga Hipokrat” Stratimirovićeva 6

http://www.jogastudiohipokrat.rs/promocija-knjige-vladica-djordjevic/

UPOZNAJTE VLADICU
Uz radost i divan smisao za humor, njeno učenje će vas odvesti na mesta na kojima ste zaključali svoj potencijal i izostavili sebe iz prostora postojanja.
Najpoznatija je po svojim učenjima u kojima inspiriše ljude širom sveta da promene svoju svest putem transfomacionih procesa i pristupe sopstvenom znanju,  i tako iscele svoje telo i život. Šta ako je svesnost zapravo najmoćnija lekovita sila na planeti? Da li biste bili voljni da iscelite sve što vas muči?
Kroz podučavanje koristi alate Access Consciousnessa i brojne druge tehnike za dobivanje više svesnosti, lakoće i radosti u životu.
Napisala je knjigu pod naslovom ˝Ti si izvor svoje snage, kreiraj život za kojim žudiš˝, koja će ovih dana ugledati svetlost dana upravo u Srbiji. Jedna od prvih promocija biće održana u Novom Sadu (nakon Zagreba i Beograda), u studiju „Joga Hipokrat“. U pripremi je i izdanje na engleskom jeziku.
Knjiga prati njezinu neverovatnu životnu priču te preloman događaj smrt sina, koji biva nasilno ubijen pre nekoliko godina te njezin put od očaja prema svetlu, radosti života i biranju samog života kada se desi nezamislivo. Knjiga takođe nudi i praktične alate kako ponovo naći čaroliju u životu i izabrati život vredan življenja. Namenjena je svima i tako je napisana da svako može da je razume, bez obzira da li ste upoznati sa ovom metodom.
Sa velikim oduševljenjem i radošću, pozivamo vas da dodjete na promociju knjige, upoznate ovu neverovatnu ženu i uveličate ovaj dogadjaj svojom prisutnošću.
O knjizi će govoriti autorka knjige Vladica Djordjević i Jasmina Stefanović, urednik knjige i urednik portala „Antistres vodič“. Slavlje će uveličati i Anika Petrović sa gong kupkom.
Na promociji, knjiga će moći da se kupi po  promotivnoj ceni u iznosu od  1.200 dinara. Izdavač knjige je Čigoja štampa.
ZA SVE DODATNE  INFORMACIJE POZOVITE: +381 64 348 7140
ORGANIZATOR:
JOVANKA JOSIFOVIĆ
Access Consciousness®️ Bars & Body process & Energetic Facelift Facilitator

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu