Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Obuka za MTVSS praktičare Access Body processa

Obuka za MTVSS praktičare Access Body processa

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


MTVSS (Molekularni sistem terminalnog valentnog osipanja)
je jedan od najdinamičnijih alata odnosno telesnih procesa polaganja ruku na telo i delove tela u Access Consciousness-u za isceljenje. MTVSS je alat izbora za uklanjanje gotovo svih telesnih tegoba. Uprkos kompleksnom imenu, MTVSS, kao i većina Access Consciousness Bodi Processes®️, je jednostavan i nežan. Duboko je opuštajući jer smanjuje krutost u telu i stvara obnovljenu prostranost i otvorenost. Aktivira se skoro 30 različitih energija koje počinju da otključavaju molekularnu strukturu, oblikovanje i programiranje različitih problema koji inače izazivaju pustoš u telu.
Mogućnosti lečenja su ogromne, ali mogu dovesti do skepticizma za one koji su čvrsto uronjeni u filozofije i praksu zapadne medicine. MTVSS može značajno i prirodno pojačati imunološki sistem i ponovo napisati plan tela sa unutrašnje strane. Dizajniran je tako da otkloni poremećaje, starenje, hronična stanja, imunološku disfunkciju i u svakom drugom slučaju gde telo ne radi ispravno. Čak je prijavljeno da menjaju uslove kao što su rak, artritis, sportske povrede, slomljene kosti, bolni organi i još mnogo toga. MTVSS deluje kao graditelj imunog sistema, povećava energiju i vitalnost i može poboljšati fizičke / sportske performanse.
http://www.jovankajosifovic.com/obuke-tretmani/mtvss

Ko može naučiti MTVSS?
Nema ograničenja. Nema preduslova.

Za njega nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( terapeutima, maserima, kiropraktičarima), kao i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima i deci.
Naučite MTVSS da pomognete sebi, a zatim i drugima oko sebe. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.
Deca do 16 godina ne plaćaju obuku uz prisustvo roditelja, a od 16-18 godina plaćaju pola cene.

MESTO: Studio "Joga Hipokrat", NOVI SAD
DATUM: 19.05.2018.g. (subota)
VREME: od 12- 18h
INVESTICIJA: 120 EUR (dinarska protivrednost)Više na linku: http://www.jogastudiohipokrat.rs/mtvss-jovanka-josifovic/Pored teoretskog dela, prolazite kroz iskustvo telesnih MTVSS PROCESA – primate 2 MTVSS tretmana i 2 dajete. Dobijate PRIRUČNIK i internacionalni SERTIFIKAT da ste ACCESS MTVSS PRAKTIČAR za ceo svet i možete da radite tretmane drugima.

Zbog ograničenog broja mesta, prijava je obavezna.
Za prijavu i dodatne informacije kontaktirajte:

Tel:+381 64 348 7140 ili
email: dodirsvesnosti@gmail.com

Voditelj radionice:

Jovanka Josifović
Access Consciousness®️ Bars Facilitator
Access Consciousness®️ Body Process Facilitator
Access Consciousness®️ Energetic Facelift Facilitator

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu