Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Access Bars® seminar

Access Bars® seminar

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Access Bars® seminar taj Pet Apr 20, 2018 7:57 am

clan sokaka


OBUKA ZA ACCESS BARS PRAKTIČARE

DATUM: 29.04.2018. nedelja
VREME: 10 - 18h
MESTO: NOVI SAD
Više informacija i prijava:
br. telefona: +381 64 3487140
e-mail:dodirsvesnosti@gmail.com
http://www.jovankajosifovic.com/sta-je-access-bars

Voditelj:
Jovanka Josifović
Access Consciousness®️ Bars Facilitator
Access Consciousness®️ Body process Facilitator
Access Consciousness®️ Energetic Facelift Facilitator
#pokrenisvojebarse #getyourbarsrun

Sećate li se kad ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi i maženi? Ili je prošlo već previše vremena od kad ste primili isceljenje i ljubaznost bez ikakvog prosudjivanja vašeg tela ili vašeg bića?
Prvi seminar u Accessu je Bars®️. Na vašoj glavi postoje 32 tačke koje pri nežnom dodiru i bez truda i sa lakoćom otpuštaju sve što vam ne dopušta da primate... I počinju se dešavati čudesne stvari! To je kao kada pokrenete de-fragmentiranje vašeg hard diska i nadogradnja svega što imate na mestu gdje sve radi puno lakše, jednostavnije i sa manje zastoja. Sve misli, osećaji i emocije koje vas blokiraju i zbog kojih stalno i iznova ponavljate iste obrasce u svome životu, otpuštaju se.

Zašto Barsi?
Barsi uče naša tela da primaju. Istovremeno, oslobadjaju nas od svega što nam ne koristi: stresa, strahova, napada panike, umora, ograničavajućih uverenja ...

Access Bars®️ je pomogao na hiljadama ljudi širom sveta da promene mnoge delove svog života i svoga tela, uključujući zdravlje i težinu, spavanje, nedostatak energije, novac, pomanjkanje kreativnosti, entuzijazma i radosti, seks i veze, eliminiše stres i još puno toga! U najgorem slučaju imaćete osećaj kao da ste bili na fenomenalnoj masaži. U najboljem slučaju ceo život vam se može promeniti sa lakoćom, u nešto veće.

AKO ŽELITE DA NAUČITE KAKO SE BARSI RADE
i kako deluju, kako sa njima pomoći sebi i drugima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu... treba da znate:
BARSI se jednostavno uče i već posle jednodnevne radionice/obuke možete postati Sertifikovani Bars praktičar.

Nema preduslova, Barse svako može da nauči!
Obuka za decu do 16 godina je besplatna a od 16-18 godina plaćaju pola cene uz prisustvo roditelja. Oni koji obnavljaju obuku takodje plaćaju pola cene.

Radionica/Obuka traje 8 sati i za to vreme ćete dva puta dati i dva puta primiti Bars tretman. Dobićete i detaljan priručnik o svemu što treba da znate, pregršt alata, kao i Sertifikat i mogućnost da se registrujete kao internacionalni Access Bars praktičar za ceo Svet.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu