Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Seminar - Access® Energetic Facelift™

Seminar - Access® Energetic Facelift™

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Seminar - Access® Energetic Facelift™ taj Čet Apr 19, 2018 6:54 am

clan sokaka


Šta ako biste mogli imati prirodni facelift umesto odlaska pod nož ili pribegavanja hemikalijama kao što je Botox? Želite li izgledati mladje? Osećati se mladje?
Energetski Facelift je tehnika koja deluje na energetskom nivou negujući vaše telo i pružajući mu mogućnost da izgleda i oseća se najbolje moguće. Čini da izgledate bolje i osećate se mladje, postajete osveženi, relaksirani, energizovani, podmladjeni.

Tretman Energetski Facelift koristi višestruke energetske frekvencije koje leče telo i kožu, preokreću efekte godina i starenja, otpuštaju traume, aktiviraju ćelijsku memoriju i otpuštaju slojeve predrasuda koje imamo o sebi i svom telu. Ovim procesom aktivira se 28 različitih energetskih procesa koji obnavljaju ćelijsku strukturu lica i tela.
Za razliku od hemijskih tretmana koji inhibiraju izraz radosti i emocija na licu, posle ovog tretmana se povećava izražaj radosti, lakoće i sinhronizacija svih energetskih protoka u telu.
Samo posle jednog tretmana se vidi blistav i podmladjen izgled. Konkretni rezultati se vide u smanjivanju bora, čvrstini i povećanom tonusu mišića lica, dekoltea i celokupnog tela a poboljšava se i vid.Takodje dolazi do isceljenja ožiljaka i uočava se celokupan zdraviji izgled kože.
Prednosti ove metode su:
- što nema rizika,
- nema hiruške procedure,
- nema inekcija, tableta, anestezije i
- nema perioda oporavka.

Ko može naučiti Energetic Facelift?
Nema ograničenja. Nema preduslova.

Ovaj telesni proces je jednostavno neophodan svima koji žele da istinski budu kreatori svoje realnosti. Za sve telesne procese iz široke palete Access Consciousnessa nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( salonima lepote, terapeutima, maserima, kiropraktičarima), kao i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima i deci. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.
Radionica traje 6 sati. Pored teoretskog dela, primate 2 tretmana i 2 dajete. Dobijate skriptu, sertifikat i mogućnost da se registrujete kao internacionalni Access Energetic Facelift praktičar za ceo Svet.

Datum: 22.april 2018.
Vreme: od 10 – 16h
Mesto: NOVI SAD (više informacija po prijavi)
Investicija: 210 EUR

Voditelj: Jovanka Josifović
Access Consciousness®️ Bars Facilitator
Access Consciousness®️ Body process Facilitator
Access Consciousness®️ Energetic Facelift Facilitator

Više informacija i prijave: +381 64 348 7140
Website: www.jovankajosifovic.com
e-mail: dodirsvesnosti@gmail.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu