Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » GRUPNI TRETMAN SA JASMINOM KOVAČEV U PULI

GRUPNI TRETMAN SA JASMINOM KOVAČEV U PULI

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 GRUPNI TRETMAN SA JASMINOM KOVAČEV U PULI taj Čet Feb 22, 2018 2:33 am

clan sokaka


GRUPNI TRETMAN SA JASMINOM KOVAČEV U BEOGRADU


Higijenu zuba održavamo svakodnevno, a uma?… A um kreira našu realnost! Pozivamo vas na popularne grupne EFT radionice “prolećnog velikog spremanja“.
Celodnevni grupni tretman predstavlja mentalno, emocionalno i energetsko čišćenje organizma. Neophodna higijena uma, naročito s proleća kada pravimo veliko spremanje u svom fizičkom prostoru, je više nego dobrodošla. Specifičnost rada je upravo rad u grupi jer se procesi dešavaju daleko brže i više mentalnih i emocionalnih opterećenja bude otpušteno.
Da biste prisustvovali grupnom tretmanu nije neophodno poznavanje EFT tehnike. Svakako ćete se posle 7-časovnog efektivnog rada na sebi osećati mnogo lakše, lepše i rasterećenije. Pogledajte kako izgledaju fascinantne energetske promene zabeležene pre i nakon celodnevnog grupnog tretmana na ovom linku.

Grupni tretman vodi: Jasmina Kovačev, međunarodni EFT ekspert i Master trener, coach za vrhunska dostignuća, Master META zdravlja i višestruki praktičar.
Jasminino bogato terapeutsko iskustvo će Vam omogućiti da sigurno i bezbedno otpustite  mnoge emocionalne i mentalne terete, bolna stanja ili da krenete da rešavate situacije koje biste voleli da su drugačije.
 Prijave na  online.
Pogledajte utiske ranijih polaznika grupnog tretmana na ovom linku.
WWW.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu