Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » SEMINAR UVOD U META-ZDRAVLJE Beograd 29 I 30 MAJ

SEMINAR UVOD U META-ZDRAVLJE Beograd 29 I 30 MAJ

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 SEMINAR UVOD U META-ZDRAVLJE Beograd 29 I 30 MAJ taj Sre Feb 21, 2018 11:59 pm

clan sokaka


          Seminar koji otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom ko se na bilo koji način bavi zdravljem
Svi smo se ponekad pitali: “Zašto baš ja i zašto baš sada da se razbolim?” Ovo pitanje pogotovo ima veliki značaj kod bolesti koje savremena medicina definiše kao “teške” ili “neizlečive”. Mi svi znamo da je naš um dovoljno moćan da nas dovede u stanje savršenog zdravlja i harmonije. Zato je potrebno da naučimo kako na pravi način da koristimo svoj um da bismo živeli u savršenom zdravlju i harmoniji celokupnog organizma. Ili, ako se javi zdravstveni problem, da se ne zaustavimo na uklanjanju simptoma, već da tražimo stvarne razloge baš tog zdravstvenog problema. I sa znanjem META-Zdravlja ćemo dobijati simptome, ali nas to neće plašiti i mnogo brže ćemo ih rešiti jer znamo zašto ih imamo.
Deo toga ćete moći da naučite na edukaciji META-Zdravlje koju  drži Jasmina Kovačev, Master trener META-Zdravlja u Beograd 29 I 30 MAJA.
​ Ova edukacija je namenjena svakome ko vodi računa o zdravlju, kako sopstvenom, tako i o zdravlju drugih.
​ Svakom praktičaru, svakom roditelju, svakome ko se zapitao "kud baš sad da se razbolim?", "kud baš ja?" bar nekad u životu. Edukacija je namenjena svima koji bi da steknu saznanja koja će im pomoći da spreče bolesna stanja ili kada se jave simptomi , da razmeju zašto se to desilo. To je uvek prvi korak na putu traženja rešenja, znati zašto imam neki simptom.
  ​
​ Polaznici edukacije dobijaju mogućnost da saznaju i nauče na osnovnom nivou o sasvim drugačijem pristupu zdravlju, odnosno bolesti. Bolest i zdravlje su procesi koji se stalno prepliću i dopunjavaju. Savladavaćemo jednu potpuno drugačiju logiku - biološku logiku - po kojoj je dizajniran naš organizam. Fokus je na razumevanju procesa kroz koje osoba prolazi ili je prolazila, da se ta stanja, koja nazivamo bolest, ne bi ponavljala.​
​​Ni jedan simptom se ne dešava bez razloga, niti se dešava slučajno. Jednom kada razumemo pozadinu simptoma, mnogo lakše je ići dalje i preduzeti korake koji bi vodili samo-isceljenju.
Ova dvodnevna edukacija nam otvara oči kako bi bolest shvatili kao svrsishodan proces jer jedan visoko inteligentan organizam nije dizajniran da uništava sam sebe. Ako to ipak radi, postoje razlozi za to. ​ Na edukaciji META-Zdravlja se ne uče tehnike. META-Zdravlje je način razmišljanja koji omogućava da funkcioniše integrativna medicina. Osoba se posmatra celovito i svi pristupi i tehnike su primenjivi koji podržavaju organizam. U svemu tome je često veoma korisno a nekada i neophodno imati znanja  i veštine visoko efikasnih tehnika za rešavanje emocionalnih blokada i ograničavajućih uverenja.
 
Polaznici će dobiti osnovna saznanja o META Zdravlju, odnosno o uzajamnoj povezanosti tela, uma i društvenog okruženja i o procesima samoisceljenja. Biti META zdrav znači biti​ svestan​ inteligencije sopstvenog tela, okidača stresa, emocija i uverenja koji utiču na pojavu simptoma na određenim tkivima organa, kao i koje svesne aktivnosti možemo preduzeti ka samoisceljenju i ličnom razvoju.​ I naravno, sve to uzima u obzir naše okruženje u svakom smislu.
 Polaznici će dobiti potpuniju, kompletniju sliku o biološkoj inteligenciji ljudskog organizma i zašto je tako inteligentan organizam "izabrao" tako neprijatna stanja kao što su bolesti da bi postao celovit, odnosno isceljen.
Zdravlje nije sve, ali bez njega, sve je ništa.
 
Više informacija i prijave na 063 160 8116 ili online

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu