Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » EFT OSNOVNI TRENING 26.I 27.MAJA SA JASMINOM KOVAČEV

EFT OSNOVNI TRENING 26.I 27.MAJA SA JASMINOM KOVAČEV

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


EFT OSNOVNI NIVO 26 I 27 MAJ BEOGRAD A 12 I 13.MAJ ZAGREB

                             Veština poznavanja tehnike čini razliku u dobijenim rezultatima
Za one koji bi hteli da nauče kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele postati uspešniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata imate priliku pohađanjem osnovnog EFT seminara Nivo Jedan.
Zamislite, kako bi to bilo kada bi svakog trenutka imali mogućnost umanjiti vlastitu napetost, bol, umanjiti teške emocije... To je moguće. Provedite dva izuzetna dana i osnažite se znanjem koje ćete koristiti za pomoć samom sebi ili krenite u edukaciju kako bi dodali ovu efikasnu tehniku svojoj profesiji i postali još uspešniji kao medicinski radnik, alternativac, psiholog, coach, trener, edukator... Stotine hiljada ljudi u svetu se okreću ovoj revolucionarnoj tehnici.
OPREZ: EFT je moćna tehnika ali postoji velika opasnost da se tehnika objasni kao jednostavna i shvati olako. Razlog leži u tome što tehnički deo tehnike mogu naučiti i mala deca na vrlo bazičnom nivou. Tehnički deo je samo neophodan deo, a ni blizu suštini. Nakon puna dva dinamična dana polaznici su osposobljeni za isključivo rad na sebi na bazičnom nivou. EFT je moćna i duboka tehnika koja samo izgleda jednostavna. Za profesionalnu primenu, ovo je samo prvi korak. Majstorski nivo EFTa se uči godinama.
Šta su rekli neki od polaznika:
„Ako mogu sada da promenim moju emocionalnu stvarnost o događajima u prošlosti, onda mogu da promenim i samu prošlost i oslobodim se njenog tereta.“ Z.L.

„Jako lepo, precizno uz dosta slikovitih primera i praktičnog rada. Sve vrijeme se osećala izuzetno pozitivna energija, što je za posebnu pohvalu.“ J.

„Tehnika je predstavljena na jako uverljiv, spontan i zanimljiv način. Um mi je sve vrieme bio uz predavača.“ I.S

„Iako mi je u početku izgledalo suviše lako rešiti neki problem običnim tapkanjem, na kraju dana, kada sam odtapkala nekoliko emotivno nabijenih situacija, potpuno sam sigurna da ću još dugo, dugo koristiti ono što sam danas naučila. Unapred se veselim Nivou 2, jer ću postati kompetentnija da pomognem sebi i onima sa kojima radim.“  Psiholog Lj.A.R.

Poklonite sebi tehniku koja će vam olakšati život. Osigurajte mesto i prijavite se ODMAH na telefon: 063 1608116  ili online: Link za prijavu i na www.tehnikaemocionalneslobode.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu