Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Seminar,,DOBRO DOŠL U SVOJU BUDUĆNOST,,

Seminar,,DOBRO DOŠL U SVOJU BUDUĆNOST,,

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Seminar,,DOBRO DOŠL U SVOJU BUDUĆNOST,, taj Sre Feb 21, 2018 11:41 pm

clan sokaka


        Dobro došli u svoju budućnost Beograd     

                                
                                             
Biti u skladu sa samim sobom je zadatak svih nas. Kako znamo da  smo u skladu sa samim sobom i svojom svrhom? Tada uživamo u onom što radimo i ne gledamo na sat koliko ima do kraja radnog vremena. Tada se radujemo početku radne nedelje, tada nam ceo život deluje kao da smo se bavili omiljenim hobijem.
Otkrite vaš put i ono što vas ispunjava. Iskoristite svoj život  kako bi ste ostvarili  ono zbog čega ste tu.
Kako bi se vas život promenio kada bi ostvarili svoj puni potencijal i postali ono što zaista jeste? Da li ste ikada razmišljali za šta ste predodređeni u životu?
Pored toga što je namena ovog seminara da vam pomogne da otkrijete svrhu svoga postojanja, takođe će vam pomoći da sačinite plan koji će vas snažno pokrenuti napred ka onome za šta ste predodređeni i ukazati na način da promenite to što vas sprečava da ostvarite takav život.
 
                                                    Ovaj Seminar omogućava vam da:
·        Otkrijete ko ste i šta stvarno želite u životu
·        Ubrzate svoj životni uspeh
·        Da ostanete na pravom putu
·        Ostvarite veliki pomak napred
·        Kreirate efikasnu strategiju i akcioni plan promena
·        Uživate mnogo više u svom životu
 
Dobrodošli na put otkrivanja svojih najlepših dubina. 
 Evo  šta kažu o seminaru dosadašnji polaznici:
“Seminar mi je otvorio  nova vrata na putu osvešćivanja problema i traženja načina kako da ih rešim. Fenomenalne mogućnosti i uputstva za život sa svojom svrhom.” Lj.V.
 “Dobila sam dosta uvida o tome da sam na pravom putu. Ukoliko ste spremni mnogo toga ce vam se ,,otvoriti,, tokom seminara”. E.S.
 “Ovim seminarom dobila sam puno bitnih elemenata, kockica koje su falile u slagalici, otpočinjanje nastavka rada u skladu sa svrhom. Odgovor na puno pitanja koje nisam ni postavila.” M.M.
 “Utisak vrlo dobar i koristan. Ovim seminarom sam dobila uvid u detalje koji su se i ranije motali po  umu, sada su zaokruzeni u celini. Detaljna i struktuirana analiza misli za koje  nisam ni znala da su tu, uvidi se cine ne ocekivani, povremeno zbunjujuci, ali kako seminar tece dalje, dobijala sam vrlo logicne i nadahnjujuce uvide.” J.R.
 
 
Hoćete da čujete više o seminaru? – Serija videa objašnjava više. Pogledajte ovde  www.TehnikaEmocionalneSlobode.com/promo/dob.html
Prijavite se na 063/1608116. ili online preko ovog linka http://tehnikaemocionalneslobode.com/home/seminari-okrugla-duga/on-line-prijava/

Više informacija o treninzima možete naći na web sajtu  www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu