Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Sal Rachele - Isceljivanje vremenskih linija 1

Sal Rachele - Isceljivanje vremenskih linija 1

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sal Rachele - Isceljivanje vremenskih linija 1 taj Čet Feb 15, 2018 4:02 am

clan sokaka


Obuka za tehniku Isceljivanje vremenskih linija (Timeline Healing) – Osnovni nivo.
 
 
Isceljivanje vremenskih linija je moćna terapeutska tehnika koja liči na vođenu meditaciju u kojoj se vraćate nazad kroz vreme i isceljujete vaše prošlo ja. Ona kombinuje elemente regresije u prošle živote sa tehnikom vraćanja duševnih fragmenata i preramljivanjem.
Isceljivanje vremenskih linija radi na šest različitih nivoa: fizičkom, emocionalnom, mentalnom, astralnom, eteričnom i uzročnom. Svaka bolest, oboljenje i emocionalna trauma pojavljuju se na nekim od ovih šest nivoa, stoga se u ovoj tehnici isceljivanja posvećuje posebna pažnja svakom od njih. Prema potrebi primenjuju se i dodatne tehnike isceljivanja  tokom raznih faza Isceljivanja vremenskih linija.
  
Ova tehnika je veoma efikasna i u procesu kreiranja. Moguće je  povezati se sa svojim uspešnim prošlim ja i iskoristiti njegovu energiju i polet za efikasno kreiranje u sadašnjosti. Isto tako, moguće je povezati sa sa svojim budućim ja na željenoj vremenskoj liniji koje je već dostiglo ono što želimo da dostignemo u budućnosti i od njega dobiti savete za važne odluke koje moramo doneti sada.
  
Da bi neko učestvovao u ovom kursu dovoljno je da ima razvijenu intuiciju. Posedovanje terapeutskog iskustva je plus, ali nije neophodno. Ovaj kurs će se održavati 27, 28, 29 i 30. marta, svakoga dana od 18 do 22h. Prevod je obezbeđen. Mesto održavanja ćemo blagovremeno objaviti.
 

Za sve informacije o obukama za tehnike Isceljivanja vremenskih linija obratite se na email spirithom@gmail.com ili na telefone:
 
063/8706 904 ili viber 062/152 7682

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu