Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Misterije vremena - Sal Rachele

Misterije vremena - Sal Rachele

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Misterije vremena - Sal Rachele taj Čet Feb 15, 2018 3:52 am

clan sokaka


Poštovani prijatelji,
obaveštavamo vas o događajima i seminarima koje će Sal Rakeli (Sal Rachele) održati u Beogradu tokom proleća 2018. godine:
 
1. Dvodnevna radionica - Misterije vremena će se održati 24. i 25. marta u hotelu Elegance, Beograd, Zrenjaninski put 98a, i trajaće od 10 do 18 časova (oba dana). 
1. dan – Razvijanje psihičkih sposobnosti – Često ste čuli izraz „Svi imamo psihičke sposobnosti,“ ali mnogi od nas još uvek nisu aktuelizovali ove više sposobnosti. Razvijanje psihičke i intuitivne svesnosti nije tako teško kao što možda mislite. Postoje jednostavna oruđa, koja kada se svakodnevno praktikuju, brzo donose rezultate. Iako mnogi misle da ne mogu da vizueliziraju, to jednostavno nije istina, kao što ćemo demonstrirati na radionici. Radićemo vežbe za razvijanje telepatije i usklađivanja/ aktiviranja dizajnirane da probude vidovitost i druge sposobnosti. Budite spremni da stupite u kontakt sa sopstvenom kreativnom moći i imaginacijom. Prethodno psihičko iskustvo nije potrebno. Isceliteljsko iskustvo je plus, ali nije neophodno.
 
2. dan - Misterije vremena – Sve dok ne ovladamo vremenom ne možemo zaista razviti psihičke sposobnosti. Iako ove dve teme izgledaju nepovezano, one zapravo predstavljaju jednu celinu. Vreme je jedan od najmisterioznijih aspekata života, koji mi uzimamo zdravo za gotovo. Sal i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji i Arkturijanci, će ući duboko u prirodu vremena i kako ovladati vremenom. Ove informacije su i praktične i inspirativne i uključuju materijal koji dosada nikada pre nije bio dostupan na Zemlji.
Budite spremni da proširite svesnost i primite nove alate da biste živeli dinamičniji i ispunjeniji život. U radionici će biti uključene vođene meditacije i kanalisanja, a biće uvedene i nove tehnike isceljivanja. Iskustvo u Isceljivanju vremenskih linija nije neophodno, ali jeste voljnost da napustite stare sisteme verovanja.
 
Ova dvodnevna radionica je zapravo praktična primena najnovije Salove knjige koja se zove ''Misterije vremena''. To je fenomenalna disertacija o vremenu koja će vam pomoći da proširite svesnost i gledate na vreme i život drugim očima. Knjiga se trenutno prevodi i očekujemo da bude spremna za ovu radionicu.
 

Broj učesnika je ograničen. Prevod je obezbeđen.
Za sve informacije o radionicama obratite se na email spirithom@gmail.com ili na telefone:
 

063/8706 904 ili viber 062/152 7682 

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Ucenje nemackog jezika

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu