Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Aumkar Special ~ MultiDimenzionalno Putovanje

Aumkar Special ~ MultiDimenzionalno Putovanje

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Aumkar Special ~ MultiDimenzionalno Putovanje taj Uto Jan 23, 2018 5:22 am

clan sokaka


Aumkar u saradnji sa GongMasterom Dolphom 
pozivaju vas na

~ MULTIDIMENZIONALNO PUTOVANJE u nepoznato ~
(Isceljujuća vibracija pomračenja Meseca)Kineska Gong kupka je eksperimatalni događaj, svojstveni poklon koji darujete sebi. Dubina relaksacije donosi osećaj jedinstva, celovitosti, povezanosti i isceljenja, nasuprot dnevnom stresu i haosu.
Bez obzira na vašu versku ili kulturuološku pozadinu, kupanje u zvucima gongova i drugih udaračkih / vibratornih instrumenata doneće spokoj umu, telu i duši/duhu. To je specijalno okruženje oslobođeno svake oluzije svega što niste. 

ॐ 
Gong Master Dolph jedan je od najpoznatijih gong player-a, rođen je u Holadiji. Poslednje dve decenije posvećen je magičnim zvucima kineskih gongova, tibetanskih zvučnih činija i šamanskog bubnja. Bogato iskustvo i kreativne sposobnosti dovele su do razvoja jedinstvenog stila sviranja gonga i time je dobio titulu Gong Mastera (maestro gonga). Pored preko hiljadu solističkih nastupa,, osnivač je holandskog dua Maya Masaya i gostujući muzičar u sastavu Nada Naga. Sertifikovan je terapeut Zvučne masaže, po metodu Pitera Hesa (Peter Hess). 


O PUTOVANJU 
Moćni gongovi i tibetanske činije vibratorni su medijumi, koji usklađuju naše telo, um i emocije. Kako vibracija ulazi u telo i dovodi moždane talase u alfa (Alpha) i često i teta (Theta) stanja, osetićete duboku opuštenost, uz osećaj duboke duhovne povezanosti i jedinstva sa univerzumom. To je stanje gde se odvija oslobađanje starih obrazaca, ponovno povezivanje sa sopstvenim unutrašnjim bićem i proces samo-isceljenja. 
Ovaj specijalni događaj poklapa se sa moćnom energijom pomračenja Meseca po osi Lav/Vodolija. Mesečeva energija u pokretu donosi osvešćenje snažnih, često skrivenih, emocija. Ovo je odličan period za otpuštanje stvari koji ne služe našem višem Ja. Sada je vreme da vidimo sazrevanje plodova iz semena koje smo posadili. 
Putovanje ćemo započeti nežnim opuštanjem i vođenom meditacijom, gde ćete biti usmereni ka postavljanju namere (sankalpe). Uz nežne zvukove meditatinih instrumenata, uronićemo u zvukove gonga. Dolph će svirati gongove oko 60 minuta, a dok putujete u drugu dimenziju, svaki učesnik će primiti “dozu” isceljujuće vibracije tibetanskih činija. To će vas odvesti još dublje u nepoznate predele, često opisane kao svetle i živopisne, praćeno osećajem plutanja po kosmosu. Ipak, nema pravih reči kojima bi se opisalo iskustvo uma i tela u interakciji sa gongom. Putovanje ćemo završiti ispijanjem čaja, uživajući u zdravim slatkim zalogajima blaženstva (Bliss Bites), a imaćemo vremena i da podelimo utiske nakon događaja. 


BENEFITI ISCELJIVANJA ZVUKOM
Neki od benefita su:
• meditativno stanje, umirenje umnih procesa
• osećaj dubokog spokoja
• povišeni nivoi svesnosti
• obnavljanje ćelija
• detoks
• stimulacija cirkulacije, nervnog sistema i rada žlezda
• jačanje imunog sistema
• bistrina uma


REZERVACIJE
Cena događaja je 1.800 din (15 EUR)
Broj učesnika je ograničen, stoga svoje mesto rezervišite na vreme (Naknadno prisustvovanje nije moguće)
Rezervacija je naophodna, kontaktirajte nas putem stranice, na mail aumkar.centar@gmail.com, ili na broj 064 1987 981.


PREPORUKE:
• obucite se u komotnu, prijatnu odeću, bez metanih delova. 
• nije preporučljivo nođenje nakita pirsinga, metalnih ukosnica i sl. metalnih delova koji bi ometali slobodno kretanje vibracije kroz telo. 
• poželjno je poslednji obilniji obrok imati min 1.5h pre početka tretmana
• radi jačeg efekta, razmislite unapred o NAMERI (to može biti plan, svrha ili želja za određenim ishodom)
• možete poneti flašicu sa vodom koju ćete napuniti isceljujućom vibracijom i onda odneti kući, nakon tretmana Smile

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Bebe i putovanja

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu