Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Lekovita HENNA & SOUND ceremonija

Lekovita HENNA & SOUND ceremonija

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Lekovita HENNA & SOUND ceremonija taj Uto Jan 23, 2018 5:10 am

clan sokaka


Aumkar centar i Tya - Henna Tatoo 
vas pozivaju na
~ LEKOVITU Henna & Sound CEREMONIJU ~

Pridružite nam se na Lekovitoj ceremonji sa Reiki isceliteljem & Master Henna artistom Andrea Tya Henna Art, na kreativnom događaju visokih vibracija, u Aumkar centru. 

Okupićemo se u prostoru koji je kreiran sa namerom da dozvoli ljudima da se ponovo povežu sa sobom i istraže um/telo/duh. 
Ceremonija podrazumeva uvodnu vođenu meditaciju, praćenu umirujućim zvucima Koshi zvona, kišnog bubnja i drugih instrumenata, a vibracije tibetanskih činija pomoći će nam da umirimo mentalne procese i dodatno opustimo telo. 
Nakon vibro-akustičnog tretmana, zasladićemo se zdravim ~Bliss bites~ slatkišem i čajem, dok sa Tyom kreirate motiv koji želite na svojoj koži. I ne zaboravite, unesite nameru u sve što radite ♥ O UMETNOSTI ISCRTAVANJA LEKOVITOM KANOM

Mehndi je umetnost ocrtavanja tela kanom, najčešće ornamenntima, simbolima i sl. Kana pasta pravi se od drobljenih listova kane, međa se sa prirodnim sastojcima, kao što su ulje eukaliptusa, sok limuna i crni čaj. Pasta se nanosi na čistu kožu, i nakon 1h se lako uklanja, i ostavlja prelep trag na koži koji traje od par dana do par nedelja. Trajnost henna crteža na koži zavisi od mnogo faktora, najpre od tipa kože, boje, dela tela itd. 

Umetnost kaniranja vezuje se za transformaciju i transcendiranje. Pored estetske funkcije, vekovima se koristi radi isceljenja, kao blagoslov ili zaštita.

O VIBROAKUSTICNOM TRETMANU

Vibroakustični zvuci uvešće vas u stanje duboke relaksacije i otvoriće vaš lični prostor. U dubinama ovakvog stanja uma, dešava se oslobađanje obrazaca prošlosti i iscelenje, nakon čega sledi osećaj blaženstva, spokoja i mira. 

Moćne vibracije himalajskih i tibetanskih zvučnih činija (singing bowls) stvaraju holistički efekat i podstiču povezivanje sa prirodnom frekvencijom tela, čime se stanje čitavog bića dovodi u balans. 

INFO i PRIJAVE:
Zbog ograničenog broja mesta, neophodna je prijava - porukom na stranici, mailom na aumkar.centar@gmail.com, ili porukom/pozivom na 064 1987 981.

GDE: Aumkar centar 
KADA: 26.1. 18:00
KOLIKO: 1.500 din

NAPOMENE 
- koža dela tela na koji želite Henna oslikavanje, mora biti suva (bez nanete kreme), čista
- poželjno je da prethodno nađete primere crteža koji biste želeli na vašoj koži
- ceremonija je otvorena za oba pola!  
- obucite se u komotnu, prijatnu odeću, bez metanih delova. 
- nije preporučljivo nošenje nakita, pirsinga, metalnih ukosnica i sl. metalnih delova koji bi ometali slobodno kretanje vibracije kroz telo. 
- Preporučljivo je da poslednji obilniji obrok bude minimum 1.5h pre početka tretmana, i ako je moguće, ne piti kafu niti alkohol par sati pre tretmana
- radi jačeg efekta, razmislite o NAMERI, želji odn. cilju sa kojim ste tu
* Nije potrebno prethodno iskustvo iz meditacije, joge niti reikija, jedino što je potrebno je doći otvorenog srca i sa namerom ♥️

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu