Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » 12 do 26 februara Rasvetli svoj put - serija radionica

12 do 26 februara Rasvetli svoj put - serija radionica

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Rasvetli svoj put - serija radionica

· Организатори: Razvojni centar KorakDecembar prepun završetaka proleti pored nas i izgubi se u svodjenju računa i završavanju nedovršenih poslova. Tek se pred sam kraj godine okrenemo sebi i ukrademo ono malo prazničkog raspoloženja za odmaranje od planiranja, proslavimo postignute uspehe i sam završetak. Zatim se vratimo redovnim obavezama i tek što dostignemo punu “radnu temperaturu” shvatimo da se sneg otopio (kao da ga nije ni bilo), da je novogodišnju dekoraciju zamenila cvetna, osmomartovska, da se sve vratilo na staro i da smo, po ko zna koji put, zaboravili na sebe i svoje potrebe.

Serija radionica “Rasvetli svoj put” našla je svoje mesto u vremenu kada odmorni možemo da sagledamo šta smo postigli, čemu težimo i da li se krećemo ka tom cilju. Sada je pravo vreme da sagledamo prepreke na koje nailazimo na svom putu i da napravimo promene koje su dobre za nas.

Teme kojima ćemo se baviti na radionicama su:
 Gde sam sada?
 Kuda idem i šta me sprečava da tamo stignem?
 Želim, mogu i hoću!

Želja nam je da pružimo podršku i osnažimo svakoga ko je voljan da radi na sebi i da svojim tempom rasvetli svoj put.

Kome su namenje radionice?
Radionice su namenje svim punoletnim osobama koji žele da naprave promenu u svom životu, ali ne znaju na koji način, suočavaju se sa unutrašnjim i spoljašnjim preprekama ili nemaju volju i snagu da želje sprovedu u dela.

Način prijave:
Zainteresovani se mogu prijaviti putem e-maila: razvojnicentarkorak@gmail.com do 5. februara. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, godinu rodjenja i broj mobilnog telefona.

Dinamika rada:
Serija radionica obuhvata ukupno 3 radionice u trajanju od po 3h, koje će se održavati jednom nedeljno na adresi Futoški put 15, II sprat.
Prvi susret - 12. februar, 2018. (ponedeljak) u 19h
Drugi susret - 19. februar, 2018 (ponedeljak) u 19h
Treći susret - 26. februar, 2018 (ponedeljak) u 19h
Rad se odvija u malim grupama.

Cena:
1000 dinara po radionici ukoliko se plaćanje vrši nakon svake radionice. Ukoliko se izvrši uplata tokom prvog susreta za sve tri radionice odjednom cena je 2700 din.

Voditeljke radionica:
Dragoslava Savić-Grujić dipl. pedagoškinja i savetnica u edukaciji u okviru Regionalne asocijacije za integrativnu primenu psihodrame (RAIP)
Kristina Šereš psihološkinja i savetnica u edukaciji u okviru Regionalne asocijacije za integrativnu primenu psihodrame (RAIP)

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu