Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Access Bars® seminar

Access Bars® seminar

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Access Bars® seminar taj Pon Jan 08, 2018 9:13 pm

clan sokaka


Access Bars®️ seminar
Beograd od 10-18 hDa li ste voljni da kroz seminar naučite i doživite Access Bars tretman koji je mnogima na veoma prijatan i relaksirajući način promenio život?
Tretman mogu primiti svi bez obzira na uzrast, a izvodi se vrlo jednostavno - aktiviranjem 32 tačke (Bars) na glavi koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, uverenja, obrazaca, ideja, odluka i verovanja koje smo ikada imali o bilo čemu: zdravlju, lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, komunikaciji, miru... Svako od pomenutih verovanja, misli ... koje je postalo naša fiksna tačka gledišta učvrstilo je i zgusnulo energiju negde u našem telu i postalo ograničenje našeg rasta i razvoja u nekim područjima života i onemogućilo nas da bilo šta učinimo sa lakoćom.
BARSI se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.
Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost. Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu, a u najgorem slučaju možete se osećati opušteno kao posle najbolje masaže.
Kome je Bars namenjen? Svima!
BARS je tretman pogodan za sve, bez kontraindikacija. Iz iskustva vam mogu reći da je pomogao mnogima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, djacima, sportistima, ali i bebama i trudnicama … Svi vi koji želite promenu u bilo kom segmentu života, opuštanje, oslobadjanje od tenzije bilo koje vrste, kreativnost, da živite sa lakoćom, ovo je seminar baš za vas.
Šta vam sve donose BARS tretmani?
- više energije,
- relax,
- regulisanje telesne težine
- vitalnost
- poboljšanje zdravlja,
- uspeh na poslu, studijama, u školi, sportu ...
- menja se komunikacija u porodici, na poslu, okruženju,
- povećavaju se pažnja i koncentracija (bitno je za studente, biznis orijentisane ljude, hiperaktivnu decu...),
- i mnogo toga što vam nikada nije palo na pamet da vas zaustavlja u životu.
I šta je još moguće?
Seminar traje 8 sati i za to vreme ćete 2 puta dati i 2 puta primiti Bars tretman. Dobićete i detaljan priručnik o svemu što treba da znate.
Posle završenog Bars seminara od Sertifikovanog Bars voditelja dobijate Sertifikat da ste Bars praktičar.
Prisustvo Bars seminaru je preduslov za Access Consciousness™️ osnovne seminare jer omogućuje vašem telu da sa lakoćom procesuira i prima promene koje izaberete.
Molim vas da svoje prisustvo potvrdite mailom ili sms porukom. U prijavi napišite ime i prezime zbog pripreme sertifikata i mail i mobilni za dalju komunikaciju.
Dobrodošli u svet promene!
I, ako znate nekoga kome bi ove informacije bile doprinos, molim vas da ih podelite ili prosledite informaciju... Hvala!

Preduslovi: nema ih
Trajanje: 1 dan
Kada: utorak, 9.1.2018.
Vreme: od 10 - 18h
Gde: Beograd
Voditelj: Rada Čanak

Za prijavu i dodatne informacije kontaktirajte:
Rada Čanak
Tel: + 381 63 167 22 92,
email: wellbeing.canak@gmail.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu