Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » UVODNA RADIONICA - EGO-DIJAGNOSTIKA

UVODNA RADIONICA - EGO-DIJAGNOSTIKA

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 UVODNA RADIONICA - EGO-DIJAGNOSTIKA taj Čet Sep 14, 2017 11:15 pm

Admin


Admin
UVODNA RADIONICA
EGO-DIJAGNOSTIKA - ČETVRTAK, 14.09.2017. OD 18h, Beograd
Pozdrav svima
obaveštavamo vas da će se Uvod u Ego-dijagnostiku održati
u četvrtak 14.09.2017. u prostorijama Mastermind savetovališta, u ulici Kneginje Zorke 23 na Slaviji,
sa početkom od 18:00.
Šta je Ego-dijagnostika?
Pojednostavljeno rečeno Ego predstavlja sve ono što stoji izmedju NAS SADA i STANJA univerzalnog sklada i potpune harmonije. Preslikava se i uočava u okolnostima i odnosima sa ljudima iz našeg okruženja. Ego-dijagnostika je činjenično opažanje tog nesklada koji nas odvaja od sopstvene prirode.
Bez obzira na to da li na svoj Ego gledate kako na nešto pozitivno, ili kao nešto negativno, ili možda nemate stav, ipak je potrebno je da ga što bolje i detaljnije upoznate kako bi ostvarili saradnju sa tim delom svog bića.
Zašto Ego-dijagnostika?
Ego dijagnostika je sistemska i iskustvena metoda koja se organizuje u okviru grupe učesnika.
Na grupi svaki pojedinac odabira svojevoljno sebi odredjenu temu, a radionica ima za cilj da svaki učesnik ima mogućnost sticanja i sagledavanje sebe, svoje pozicije i odnosa koje ta pozicija stvara bilo da je unapred osvestio svoj problem ili ne.
Svaki učesnik nastavlja posle radionice da aktivno radi na odabranoj temi. Uvidi ili efekti se mogu oseteti odmah u toku rada kao i u periodu do dve nedelje nakon rada.
Rad u ovakvoj grupi daje bolju mogućnost razvijanja i sticanje uvida u sopstvenu samorefleksiju – Ego dinamiku i samim tim proširenje saznanje o dotadašnjim pogrešnim interpretacijama spostvenog Uma.
Još nešto što treba da se zna!
Ova radionica po svojoj strukturi nije ni klasična, ni alternativna radionica samospoznaje. Zapravo ima segmente i jednih i drugih. Putem Ego-dijagnostike i uvidom u sopstvenu životnu Ego dinamiku automatski menjamo i pristup aktuelnom problemu i stičemo priliku da u samom korenu transfomišemo sve što je potrebno.
Ove radionice i treninzi mogu biti konkretan način za lično usavršavanje, rast i razvoj, kao i učenje određenih veština, i sticanje novih znanja o sebi i svetu oko sebe. Radionice su sjajan način za brže napredovanje, kroz saznavanje novih dimenzija realnosti, ojačavanje samostalnog, realnijeg i pre svega temeljnijeg pristupa u rešavanju životnih zadataka koje nam svakodnevno priređuje Univerzum.
Ego-dijagnostika je sama esesencija mojih tridesetogodišnjih iskustva dobijenih prisustvovanjem mnogim alternativnim i psihoterapijskim načinima rada i samospoznaje.
Više o Ego-dijagnostici pročitajte ovde http://www.novilik.in.rs/…/moja-zapazanja…/5-egodijagnostika
Radionicu vodi: Saša Gligorijević
Kako mogu da učestvujem u Uvodnoj Ego-dijagnostici?
Veoma lako je učestvovati, potrebno je najaviti se na 065 89 87 876 direktno ili sms-om, jer broj učesnika je ograničen. Učestvovanje je besplatno.
Vidimo se u četvrtak Smile
Naučite da Ego radi u vašu korist.

http://sokakezoterije.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu