Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » EFT OSNOVNI TRENING I JASMINA KOVAČEV 8 i 29.0ktobar Beograd

EFT OSNOVNI TRENING I JASMINA KOVAČEV 8 i 29.0ktobar Beograd

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


EFT osnovni nivo


Previše stresa imate u životu i ne znate kako da se izborite s problemima na poslu, u porodici, međuljudskim odnosima? Muče vas razne zdravstvene tegobe i konstantan umor?

Postoji veoma efikasan način da pomognete sebi i da na svaki narednu stresnu situaciju odreagujete mnogo bolje negó što ste do sada reagovali. Suština je u znalačkom pronalaženju dubljih korena koji doprinose rešavanju emotivnih problema i specifičnih aspekata koji stvaraju emocionalno energetski poremećaj u našem telu!

Klinička ispitivanja pokazuju da je energetska psihologija efikasnija u rešenju emocionalnih teret i stresa u odnosu na druge opšte prihvaćene pristupe! Čak se i procesi samoisceljenja brže pokreću jer se uklanjanjem korena stresa pojačava imunitet celog organizma.

EFT (tehnika emocionalne slobode) omogućava vam da drugačije gledate problem ili situaciju koja vam čini život teškim ili čak nepodnošljivim. Zbog iznenađujuće efikasnosti ove tehnike u oblastima terapeutske prakse, coaching prakse i samopomoći, zainteresovanost za EFT i energetsku psihologiju svuda u svetu raste neverovatnom brzinom!

Upoznajte ovu izuzetno efikasnu tehniku za trajno eliminisanje ili ublažavanje posledica trauma i stresnih događaja!

Želite da naučite više i saznate kako da pomognete sami sebi u mnogobrojnim stresnim situacijama? Prijavite se za jedan ili oba nivoa i iskoristite priliku da učite od jedinog akreditovanog Master Trenera u regionu, Jasmine Kovačev. Profesionalna edukacija je takođe na raspolaganju.

S obzirom na to da je reč o radionici, broj mesta je strogo ograničen!

Prijavite se on-line ili na broj telefona: 063 160 8116,


www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu