Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » EFT GRUPNI TRETMAN I JASMINA KOVAČEV

EFT GRUPNI TRETMAN I JASMINA KOVAČEV

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 EFT GRUPNI TRETMAN I JASMINA KOVAČEV taj Pon Avg 14, 2017 9:36 pm

clan sokaka


EFT GRUPNI TRETMAN CELODNEVNI


Higijenu zuba održavamo svakodnevno, a uma?… A um kreira našu realnost! Pozivamo vas na popularne grupne EFT radionice “prolećnog velikog spremanja“.
Celodnevni grupni tretman predstavlja mentalno, emocionalno i energetsko čišćenje organizma. Neophodna higijena uma, naročito s proleća kada pravimo veliko spremanje u svom fizičkom prostoru, je više nego dobrodošla. Specifičnost rada je upravo rad u grupi jer se procesi dešavaju daleko brže i više mentalnih i emocionalnih opterećenja bude otpušteno.
Da biste prisustvovali grupnom tretmanu nije neophodno poznavanje EFT tehnike. Svakako ćete se posle 7-časovnog efektivnog rada na sebi osećati mnogo lakše, lepše i rasterećenije. Pogledajte kako izgledaju fascinantne energetske promene zabeležene pre i nakon celodnevnog grupnog tretmana na ovom linku.

Grupni tretman vodi: Jasmina Kovačev, međunarodni EFT ekspert i Master trener, coach za vrhunska dostignuća, Master META zdravlja i višestruki praktičar.
Jasminino bogato terapeutsko iskustvo će Vam omogućiti da sigurno i bezbedno otpustite  mnoge emocionalne i mentalne terete, bolna stanja ili da krenete da rešavate situacije koje biste voleli da su drugačije.
Više informacija i prijave na 063 160 8116 ili online
Pogledajte utiske ranijih polaznika grupnog tretmana na ovom linku.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu