Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » 23-24 Otkrite svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu

23-24 Otkrite svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Otkrite svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu


-kroz “Okruglu dugu” do svog ja, sa Jasminom Kovačev-


SVETLOST VAS ZOVE, POKRENITE                              NOVO /EKSLUZIVNA   PONUDA/

 
Da li ste potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, šta je ono sto vam ne dozvoljava da živite život punim plućima?
Najčesci odgovor je je vezan za našu okolinu, ili samo da imam još ovo, samo da sam rešio/la ono... i tako život prodje u isčekivanju nečeg iz budućnosti koja i kad dodje, postoji sledeće samo da... ili samo kad...   
Odgovor je mnogo česće u nama samima nego što možemo i da zamislimo, ali od svojih slepih uglova, od svojih energetsko emotivnih ožiljaka, mentalnih obrazaca, od svog ne razumevanja kako u stvari svet u kom živimo funkioniše, ne vidimo ne samo rešenje, nego odakle i da počnemo sa trazenjem rešenja. Ne mislim ovde na vidljivi deo sveta, nego na onaj suptilni, okom nevidljivi,  koji koliko god da je suptilan je ekstremno moćan i ako ne poznajemo kako funkcioniše, teško da mozemo i krenuti ka putu rešavanja onog sto nam smanjuje doživljaj sreće, zadovoljstva, zdravlja, dobrih odnosa sa drugima...
Odakle krenuti?
Za rešavanje svakog problema ili za napredak u bilo kojoj oblasti zivota,  postoje 3 koraka.
1.     Prvi - biti svestan da imamo problem tj da nas nešto blokira
2.     Drugi - biti spreman za rad na njemu
3.     Treći – rešavanje blokada
Gde god da ste, šetnjom kroz „Okrugu Dugu“ spoznajete svoje blokade i svoju jedinstvenu mapu kako bi što pre mogli stići do onog što zelite, bilo da je to obilje, zdravlje ili uspeh u bilo kojoj oblasti života.
Tokom dva cela dana, dobićete upravo to, spoznati svoju mapu, spoznati svoje blokade,  i dobiti jasnoću gde ste i kako dalje do rešenja najkraćim putem bez magičnog stapića. Da bi postigli obilje, zdravlje i uspeh, neminovan je rad na sebi. Mnogi se pitaju šta to znači raditi na sebi. Ima i onih koji i misle da efikasno rade na sebi i odjednom dobiju fatalnu dijagnozu. To je očigledan znak da ono sto su radili nije bilo dovoljno efikasno.
Ove godine po prvi put u vidu dvodnevnog programa imate priliku da osetite nešto što su osetili prošlogodisnji polaznici u okviru Harmony programa. Ne samo da su osetili, nego su komentari mnogih koji nas redovno prate, da im je to na vrhu liste svih naših programa.
Napravite prvi korak ka postizanju onog sto želite bilo da je obilje, zdravlje, bolji odnosi sa okolinom, uspeh...
Da bi ovo iskustvo približili što široj javnosti uradili smo nesto bez presedana – ponuda koja je oberučke prihvata. Cene po kojim vam se omogućava pohadjanje su samo delić stvarne vrednosti ovakvog programa i delić cena ovakvih edukacija.
U Beogradu 23.09 -24.09. od 10 do 18.30 h
Samo  1.900,00 po polazniku.
Zaista više nema prostora za izgovore.
Ako ne napravite prvi korak sada, kada će biti vreme za njega?
Spremni? Unesite podatke na ovaj link i kontaktiraće vas naša organizatorka
Email za Srbiju OrganizacijaSrbija@gmail.com
 
Program vodi:
Jasmina Kovačev, Coach za postizanje vrhunskih dostignuća – poreklom iz Novog Sada a već preko 20 godina živi na Zelandu. Na našim prostorima dugi niz godina donosi napredne edukacije koje je sticala širom sveta. Mimo široke edukacije u preko 30 modaliteta i tehnika, priznata je kao AAMET Master Trener EFTa, IMMA Master Trener META-Zdravlja, voditelj programa ličnog i profesionalnog razvoja “Okrugla Duga”, Autor knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu”, kreator programa emotivne i mentalno transformacione podrške obolelim od kancera “Biram život”.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu