Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Želje i vizije – u čemu je ključ ostvarenja?

Želje i vizije – u čemu je ključ ostvarenja?

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Šta nedostaje u radu sa zakonom privlačenja, manifestacije, afirmacijama, pozitivnim mišljenjem – zašto se naše želje ne ostvaruju? Toliko čitamo o tome u popularnoj štampi i, koliko god da smo ponekad inspirisani idejom da možemo da uzmemo kormilo u sopstvene ruke, izgleda da se ne pomeramo istinski ka ispunjenju.
Na ovoj radionici ćemo zaroniti duboko ispod površine u duboke slojeve psihe, da bismo pronašli i iskristalisali svoju istinsku viziju ispunjenog života i ono što nam je potrebno da bismo je ostvarili. Pored unutrašnje jasnoće i usklađenosti sa sobom, za manifestovanje želja i vizija je neophodno i da ostavimo iza sebe sve dotrajale i pohabane obrasce mišljenja i ponašanja koji nam više ne služe, a koje smo predugo vukli za sobom zbog prividne sigurnosti koju nam pružaju. U ovom procesu „velikog pročišćavanja duše“ koristitićemo hipnoterapijske i šamanske (rad antropologa Felicitas Gudman) metode.
Trenutak je više nego povoljan, proleće je stiglo i poziva nas na obnovu i re-kreiranje sopstvene vizije života i buđenje iz kolotečine i stagnacije. U protivnom se energija i ubrzanje koje proleće donosi mogu doživeti kao stres i burn out. Takođe, ko se bavi astro zbivanjima, zna da smo u fazi retrogradnog Merkura, koja je povoljna za napuštanje starog, a da je u nedelji u kojoj je radionica mlad mesec, trenutak novih početaka i „podmlađivanja“ iznutra.
„Ponesite sa sobom“ bar jednu veliku želju ili još neartikulisanu potrebu za obnavljanjem i nečim novim u svom životu i naučite umetnost ispravnog željenja, koja istinski pokreće srce i energiju, što je neophodno za ostvarenje!
Voditeljka radionice Dr Izabela Huber (www.izabelahuber.com Facebook page: Neurokoučing i terapija) je klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na integraciji proverenih metoda ličnog razvoja iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad...) sa novim saznanjima neuronauke.
Radionica traje od 10 do 17h i održava se na Crvenom Krstu (adresu i detaljna uputstva šaljem prijavljenima na mejl).

Informacije i prijave: sms na telefon: 0637401586 ili mejl: izabelahuber@gmx.at

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu