Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Boginje u svakoj ženi – Kako biti moćna i srećna žena danas?

Boginje u svakoj ženi – Kako biti moćna i srećna žena danas?

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Uvodna radionica u ciklus radionica za žene(17-20h),  Klub srećnih  žena, Kneza Miloša 10
 
Da li ste spremne da istražite i opunomoćite sve aspekte svoje ženske prirode? Da posle više hiljada godina patrijarhata kažete da novoj ženskoj paradigmi za 21. vek?
Gotovo da smo zaboravile da je originalno lice božanskog bilo žensko – velika boginja majka, praroditeljka sveta, koja se kroz vekove izdiferencirala u čitav panteon ženskih božanstava u raznim kulturama. Pre nego što su vrednosti matrijarhalnih kultura potisnute na marginu istorije, boginje su modelirale razne vrste ženskih energija, iskustava, uloga, kapaciteta i vrednosti; takođe, različite faze u životu žene. Ono što je od starih boginja još uvek prisutno u nama su  arhetipovi u kolektivnom sećanju. Naše bavljenje ženskim arhetipovima nije naprosto kopanje po istoriji religija, već je veoma praktično i savremeno. Kada ih osvestimo i naučimo da radimo sa njima, arhetipovi mogu da nam budu potpora i putokoz ka srećnijem i ispunjenijem životu ovde i sada.
Lajtmotiv uvodne radionice 23. 4. će biti povratak u raj, kao veliko isceljenje od milenijumske priče o Evinom grehu i prognanstvu iz raja, koja nam je oduzimala samopoštovanje i držala našu žensku moć, životnu radost i inspiraciju u zatvoru. Kako je ženska duhovnost duboko ukorenjena u telo i prirodu, ponovno povezivanje sa boginjom ćemo otpočeti preko rada sa telom: aktiviraćemo čula, energetske centre i kanale uz pokret, ples, muziku, glas i vizualizaciju. To će biti uvod u vođenu meditaciju u kojoj ćemo putovati do boginje, povezati se sa njenim iskonskim ženskim moćima, potražiti izgubljene ključeve raja i iskusiti kako život može da izgleda kada u potpunosti volimo i opunomoćimo sve delove sebe.
Ova radionica, namenjena ženama od 18 do 80 (plus minus) uvod je u CIKLUS BOGINJE koji počinje u maju i u kome ćemo se baviti različitim ženskim energijama (boginje ljubavi, boginje mudrosti, boginje ratnice, boginje majke i partnerke, tamne boginje podzemnog sveta itd.). Na kraju radionice dobićete informacije o daljem programu, kao i specijalni popust za rane prijave.
 
Voditeljka radionice Dr Izabela Huber (www.izabelahuber.com Facebook page: Neurokoučing i terapija) je klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na integraciji proverenih metoda ličnog razvoja iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad...) sa novim saznanjima neuronauke.
 

Informacije i prijave: sms na telefon: 0637401586 ili mejl: izabelahuber@gmx.at Prijave su obavezne. Uvodna radionica je besplatna, ali smo rešile da donacije u visini od 500 dinara uplatimo u humanitarne svrhe.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu