Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » OTKRIJTE SVOJ ŽIVOTNI PUT- Iskustvena radionica

OTKRIJTE SVOJ ŽIVOTNI PUT- Iskustvena radionica

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Pitanja o smislu života zaokupljala su ljude od postanka do danas. Da li mi sami svom životu dajemo smisao ili je smisao svačijeg života unapred određen, a naš zadatak je da ga otrkijemo? Pikaso je rekao da je smisao života  otkriti svoj dar, a svrha života  podeliti taj dar sa drugima.
 
Naši životi u velikoj meri su određeni vrednostima koje negujemo,  jer nas one usmeravaju i  utiču na naše emocije, doživljaje, tumačenja i razumevanje drugih ljudi, sveta oko nas i sebe samih. 
Kroz predavanje, razgovor i iskustvene vežbe na radionici ćemo raditi na osvešćivanju svog vrednosnog sistema, otkrivanju talenata i načina  života koji je najbolji za nas.
Radionica je namenjena svima koji su sebi bar jednom u životu postavili pitanje ,,Čemu sve ovo?,,
 
Radionica će se održati u nedelju,  9. aprila od 17.30h – 19. 30h u prostorijama  Centra za Radost, ul. Herceg Stjepana 15/35 ( Dorćol ). Kotizacija za učešće na radionici je 1200,00 dinara, a svi učesnici dobijaju materijal koji im omogućava samostalnu primenu obrađenih tehnika.
Autorka i voditeljka programa je Suzana Vemić, psiholog, TA savetnik, life coach i Reiki Master- učitelj. (http://centarprozor.wordpress.com/, https://hooponoponoija.wordpress.com/)
Pošto se radi u manjoj grupi, molim zainteresovane da rezervišu mesto telefonom (064 23 56 169)  ili mejlom centar.prozor@gmail.com.
Dobrodošli!                                           

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu