Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Sal Rakeli- Obuka za Isceljivanje vremenskih linija

Sal Rakeli- Obuka za Isceljivanje vremenskih linija

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Obuka za tehniku Isceljivanje vremenskih linija (Timeline Healing) – Osnovni nivo.
 
Sal će poučavati svoju tehniku Isceljivanje vremenskih linija. To je tehnika uz pomoć koje se osoba u stanju duboke meditacije vraća u prošlost, u vreme kada je nastala neka trauma, i radi se na isceljivanju te traume, zapravo menja se vremenska linija i briše negativno iskustvo osobe. Ova tehnika se pokazala kao izuzetno efikasna  u terapeutskoj praksi.
 
Ova tehnika je veoma efikasna i u procesu kreiranja. Moguće je se povezati sa svojim uspešnim prošlim ja i iskoristiti njegovu energiju i polet za efikasno kreiranje u sadašnjosti. Isto tako, moguće je povezati sa sa svojim budućim ja na željenoj vremenskoj liniji koje je već dostiglo ono što želimo da dostignemo u budučnosti i od njega dobiti savete za važne odluke koje moramo doneti sada.
 
Da bi neko učestvovao u ovom kursu i mogao da uspešno radi ovu tehniku dovoljno je da ima razvijenu intuiciju i neko terapeutsko iskustvo (to može biti neka vrsta psihoterapije, Reiki, Rekonekcija ili nešto slično). Ovaj kurs će se održavati 28, 29, 30. i 31. marta, svakoga dana od 18 do 22h. Prevod je obezbeđen. Cena ovog kursa za sva četiri dana je 200 Evra. Na kraju kursa učesnicima će biti uručeni sertifikati. Broj učesnika je ograničen.

Za sve informacije u vezi događanja za vreme boravka Sala Rakelija u Beogradu i rezervisanje učešća na radionicama  obratite se na email spirithom@gmail.com ili na telefone:
 
063/8 706 904 ili 064/845 2228  

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» CTG
» LH test tracice

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu