Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Napredna integracija duše - Sal Rakeli

Napredna integracija duše - Sal Rakeli

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Napredna integracija duše - Sal Rakeli taj Čet Mar 16, 2017 4:26 am

clan sokaka


1. Dvodnevna radionica - Napredna integracija duše 

1. dan - Napredna integracija duše – Tokom prvog dana radionice bavićemo se detaljnim istraživanjem mnogih fascinantnih i čudesnih aspekata duše i njenim putovanjem kroz kosmos. Do detalja ćemo pogledati šta se dešava između života i kako vaša svesnost određuje koje svetove ćete posetiti i koja iskustva ćete imati kada napustite Zemaljski nivo.
 
U ovoj intezivnoj radionici Sal i njegovi duhovni vodiči Utemeljitelji će govoriti o raznim tipovima duhovnih vodiča i opcijama koje su dostupne svakoj duši na Zemlji, sada i u budućnosti.
 
Biće vam date tehnike i oruđa za ponovno uspostavljanje vaše moći i integraciju mnogih aspekata vaše duše. Vi se budite za neograničenu istinu vašeg bića. Sal će kanalisati Utemeljitelje, dvanaestodimenzionalna bića od čiste svetlosti. Budite spremni za transformaciju.
 
2. dan – Živeti u svesnosti Boga - Tokom drugog dana Sal će se fokusirati na to kako transcendirati percepciju odvojenosti i ući u stanje ZNANJA da smo mi jedno sa Bogom. Čitanje prosvetljujuće literature i slušanje govora samospoznatih osoba sami po sebi nisu dovoljni, cilj je imati i opipljivo, energetsko iskustvo našeg JEDINSTVA.
 
Šta stvarno znači prestati da verujemo u odvojenost od Boga? Kako to izgleda u svakodnevnom životu? Ova i mnoga druga pitanja ćemo istražiti tokom ovog seminara.
 
U ovoj radionici ćemo ići od isceljivanja naših najdubljih sržnih uverenja i ovladavanja nad egom, do primene praktičnih načina življenja u svesnosti Boga u svakodnevnom životu i integrisanja vaše prosvetljenosti u oblastima kojima je potrebna promena.
 

Cena za učešće u ovoj dvodnevnoj radionici je 120 evra.  Broj učesnika je ograničen. Prevod je obezbeđen.

Za sve informacije u vezi događanja za vreme boravka Sala Rakelija u Beogradu i rezervisanje učešća na radionicama  obratite se na email spirithom@gmail.com ili na telefone:
 
063/8 706 904 ili 064/845 2228  

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu