Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Radionica za sve “Želje, vizije, snovi…u susret novoj godini”

Radionica za sve “Želje, vizije, snovi…u susret novoj godini”

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


28. 12. (18-21h) Beograd
Radionica za sve “Želje, vizije, snovi…u susret novoj godini”
Sreda 28. 12., pred samu novu godinu, a dok nas još nije uhvatila kolektivna groznica pred doček, pravo je vreme za refleksiju, sabiranje energije, opraštanje sa starim mislima, iluzijama, identitetima, koji više ne služe našem najvišem dobru i postavljanje temelja novog. Ove godine pravi trenutak za nove početke nije 1.1., već zapravo 29. 12., poslednji mladi mesec u godini.  
Želje, vizije, snovi, kada dolaze iz centra našeg bića, puni nove energije, svežine i boje, predstavljaju pokretačku silu, uz pomoć koje kreiramo u većoj meri svoj život, umesto da dozvolimo da nas guraju obrasci iz prošlosti i pritisci iz spoljašnje sredine.
Šta ste sebi poželeli prošlog decembra, koliko toga se ostvarilo? Umesto da ponavljate staru priču iz godine u godine i pravite “spisak” novogodišnjih želja iz glave, iz raznih “treba” koji možda i nisu u saglasnosti sa vašim najdubljim potrebama, probajte nešto novo. Naučite umetnost ispravnog željenja, kojoj nas niko ne uči, ni u školi, ni u porodici, a koja čini da se ono što poželimo i ispuni. Na radionici ćemo se oprostiti sa starim i pohabanim mentalnim i emocionalnim obrascima,  uneti novu jasnoću i razumevanje u ono što želimo u budućnosti, a zatim ćemo, uz pomoć vođene meditacije, probuditi istinski svežu i lično vašu viziju stvarnosti u kojoj želite da živite naredne godine. Grupna energija i novogodišnji ritual za dobru sreću, kojim ćemo završiti radionicu, daće poseban zamah vašim željama i vizijama za 2017-tu.
Upravo pred praznike, umesto prepuštanja diktatima konsum društva po šoping centrima, poklonite sebi ovaj dragoceni termin u kalendaru. Prateći impulse i vežbe, koje ću deliti sa vama na FB-u, možete narednih dana da počnete da se pripremate za radionicu i novu godinu.
Dodatne informacije o radionicama i prijave pošaljite na mejl: izabelahuber@gmx.at ili na sms: 063 7401586. Popust za one koji se prijave za obe radionice (23.12. i 28.12.) O ovim temama čitajte više na www.izabelahuber.com i na FB (Neurokoučing i terapija psiholog Izabela Huber)

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu