Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Radionica za žene “Moć, zadovoljstvo, inspiracija…”

Radionica za žene “Moć, zadovoljstvo, inspiracija…”

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


23. 12. (18-21h) Beograd
Radionica za žene “Moć, zadovoljstvo, inspiracija…”
Ovom radionicom ćemo obeležiti zimski solsticij, jedan od najznačajnijih praznika u starim kulturama. Njegova simbolika je vezana za svetlost koja dolazi na zemlju i posle najtamnije noći počinje da raste iz dana u dan ka letnjem solsticiju. Šta god da nam je prethodna godina donela, vreme je da povučemo crtu i damo našim životima novi impuls (“Neka bude svetlost!”)
U sestrinskoj atmosferi, ušuškane u intimnost zimske večeri, povezaćemo se kroz razgovor i energetske vežbe sa najdubljim stvarima koje nas pokreću, često zaboravljenim u svakodnevici, pročistićemo naslage nezadovoljstva, osujećenja i ograničenja koja drže našu žensku moć, životnu radost i inspiraciju u zatvoru. Zatim ćemo se u vođenoj meditaciji povezati sa velikom boginjom majkom i iskusiti kako život može da izgleda kada u potpunosti volimo i opunomoćimo sve delove sebe. Tema majke i isceljivanja arhetipa majke u nama će biti lajtmotiv ove večeri.
Ponesite svoje ženske teme, ljubavne, poslovne, porodične i sagedajte iz jedne nove perspektive ono što vas muči – nedostatak moći, zadovoljstva, ispunjenosti, iscrpljenost, neraspoloženje,  osujećenost.  Ova radionica je, kako za iskusne polaznice ciklusa boginje iz prošle godine, tako i za žene koje još nisu imale kontakt sa ovom vrstom rada.
Dodatne informacije o radionicama i prijave pošaljite na mejl: izabelahuber@gmx.at ili na sms: 063 7401586. Popust za one koji se prijave za obe radionice (23.12. i 28.12.) O ovim temama čitajte više na www.izabelahuber.com i na FB (Neurokoučing i terapija psiholog Izabela Huber)

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu