Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » OSLOBODITE SE DISFUNKCIONALNIH UVERENJA- Iskustvena radionica

OSLOBODITE SE DISFUNKCIONALNIH UVERENJA- Iskustvena radionica

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Svi mi imamo određenu sliku o životu, odnosno o svetu, drugim ljudima i sebi u svetu. Tu sliku, obično zovemo uverenjima. Uverenja se sastoje od razmišljanja, emocija i težnje ka akciji.
Mi svakako uvek reagujemo u skladu sa svojim uverenjima, baš kao što su i naše emocije u skladu da njima. Ova uverenja se stiču tokom odrastanja, a tokom života se održavaju, tako što težimo da se ponašamo u skladu sa njima.  
Centar Prozor u Beogradu organizuje iskustvenu radionicu uverenja koja nas ometaju da živimo onako kako bismo želeli.
Radionica je namenjena svima koji žele da promene nešto u svom životu, osećaju da su u nekoj vrsti zastoja ili žele da žive slobodnije i ispunjenije.
Na radionici ćemo se baviti tipičnim izgovorima koji nas sprečavaju da promenimo svoja uverenja, dozvolama koje su nam potrebne, kao i preispitivanjem uverenja koja nas opterećuj, kroz predavanje, razgovor i iskustvene vežbe.
Radionica će se održati u nedelju, 20. novembra od 17.00h – 19. 00h u prostorijama  Centra za Radost, ul. Herceg Stjepana 15/35 ( Dorćol ). Kotizacija za učešće na radionici je 1200,00 dinara, a svi učesnici dobijaju materijal koji im omogućava samostalnu primenu obrađenih tehnika.
Autorka i voditeljka programa je Suzana Vemić, psiholog, TA savetnik, life coach i Reiki Master- učitelj. (http://centarprozor.wordpress.com/, )
Pošto se radi u manjoj grupi, molim zainteresovane da rezervišu mesto telefonom (064 23 56 169)  ili mejlom centar.prozor@gmail.com.
Dobrodošli!   Smile                                         

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu