Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Otpustite blokade novcu

Otpustite blokade novcu

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Otpustite blokade novcu taj Sre Avg 17, 2016 8:20 pm

clan sokaka


Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća nudi Vam jedinstvenu radionicu iz serije seminara
                 „Okrugla duga“
 
        “Otpustite blokade novcu” 

                   2.10. Beograd,
Negativne  a time i sabotirajuće programe o novcu stičemo od prvog dana života kroz sve što čujemo i vidimo oko sebe. Da bi promenili svoju finansijsku situaciju, jedan od prvih koraka je rešiti negativne programe podsvesti vezane za novac. Ova celodnevna radionica je namenjena rešavanju upravo takvih blokada i uspostavljanju novog odnosa prema novcu i sa novcem. Osvestićete mnoga uverenja koja imate u vezi novca i oslobodjeni tih uverenja mnogo lakše ići dalje. Radionica je sastavni deo transformacionog programa Tajna je u vama” koji vam takodje preporučujemo radi rešavanja blokada koji nisu direktno vezane za novac ali indirektno utiču. Nju ćemo raditi na proleće. Za sada, rešite bar najveće blokade vezane direktno za novac.
Celodnevnu radionicu vodi: Jasmina Kovačev, Master Trener EFT  i META-Zdravlja, Coach za vrhunska dostignuća i višestruki praktičar. Jasminino bogato terapeutsko iskustvo će Vam omogućiti da sigurno i bezbedno otpustite  mnoge emocionalne i mentalne terete i da  krenete da rešavate situacije koje biste voleli da su drugačije.
 Osigurajte mesto i prijavite se ODMAH na telefon: 063 1608116  ili online: Link za prijavu

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu