Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Kako transformisato život - Sal Rakeli, dvodnevna radionica

Kako transformisato život - Sal Rakeli, dvodnevna radionica

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Kako transformisati život 

Dvodnevna radionica sa Salom Rakelijem

Subota-nedelja 6-7. maj 2016, 10 do 18:00h oba dana, Hotel Šumadija, Beograd 
 
Kontakt osobe za rezervisanje učešća i dodatne informacije:
Vladan i Danka Gobeljić tel:063/8706 904,  064/845 2228, e-mail:spirithom@gmail.com

Broj učesnika je ograničen

2. dan Od karme do zajedničkog kreiranja - Tokom drugog dana Sal će vam pokazati kako da odete iznad karmičkih sporazuma i duševnih ugovora tako da možete ostvariti prosvetljene odnose sa vašim partnerom u kojima ste oboje kreatori.
Da li ste se ikada pitali zašto u vašem odnosu postoji naizgled beskrajno ponavljanje emotivnih obrazaca i mesta u kojima se osećate zaglavljeno?
Da li se vaš „medeni mesec“ završio nakon nekoliko meseci ili godina? 
Šta je tajna zaljubljivanja i ostanka u stanju zaljubljenosti dekadu za dekadom?
Pokazaćemo vam mapu puta kako koja vodi ka ispunjavajućim dugotrajnim odnosima zasnovanim na uzajamnoj ljubavi i poštovanju. Daćemo vam tehnike kako da privučete i zadržite partnera sa kojim ste duhovno kompatibilni. Ako ste već u odnosu, naučićete načine kako da u velikoj meri pojačate međusobnu ljubav i da zauvek ostavite sa strane prošlu karmu.

Sal Rakeli je učitelj, iscelitelj, mistik i sveštenik sa preko 40 godina iskustva u pokretu za razvoj ljudskih potencijalaAutor je knjiga “Prava istorija Zemlje” (The Real History of the Earth), “Integracija duše” (Soul Integration), “Zemlja se budiproročanstva 2012 – 2030” (Earth Awakens: Prophecy 2012 – 2030), “Zemljine promene i 2012: poruke od utemeljitelja” (Earth Changes and 2012: Messages From the Founders) i “Život na oštrici” (Life On the Cutting Edge). Produkovao je brojne e-knjige, članke i kanalisane poruke od prosvetljenih vanzemaljaca, anđela i uzdignutih učitelja. On je suosnivač Sananda škole misterija, onlajn dopisnog kursa koji vodi Gospodin Sananda, nad duša Isusa Hrista.
 Sal održava brojne radionice i seminare širom sveta na temu isceljenja i uzdizanja. Njegova “Timeline Healing” tehnika isceljenja je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscele traume iz ranog detinjstva i prošlih života. Sal je takođe vešt pijanista i izdao je nekoliko snimaka originalne meditativne muzike. Više informacija o njegovom radu možete naći na internet stranici www.salrachele.com.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu