Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Kako transformisati život - Sal Rakeli, dvodnevna radionica

Kako transformisati život - Sal Rakeli, dvodnevna radionica

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Kako transformisati život 


Dvodnevna radionica sa Salom Rakelijem


Subota-nedelja 6-7. maj 2016, 10 do 18:00h oba dana, 
Hotel Šumadija, Beograd
 
Kontakt osobe za rezervisanje učešća i dodatne informacije:
Vladan i Danka Gobeljić tel:063/8706 904,  064/845 2228, e-mail:spirithom@gmail.com

Broj učesnika je ograničen

1. dan - Kako transformisati život – Tokom prvog dana Sal će se fokusirati na tačno ono što je potrebno da biste napravili stvarne, opipljive promene u vašem svakodnevnom životu koje preciznije reflektuju veličanstveno duhovno biće koje vi jeste. Nije dovoljno samo da učestvujete u inspirišućim događajima ili da idete na neku terapiju jednom nedeljno. Iako to može biti od pomoći, to ne mora neophodno značiti da će doći do fundametalne transformacije u načinu na koji živite. Bez duboke unutrašnje promene skoro je nemoguće bilo kakve značajne spoljašnje promene.
U ovoj radionici fokusiraćemo se ne samo na isceljivanje vaših najdubljih osnovnih verovanja, već ćemo raditi i na tome kako da na praktičan način primenite vašu novu svesnost i integrišete vaše prosvetljenje na poslu, u odnosima, u vezi porodice i zdravlja, i u bilo kojim drugim oblastima koje je potrebno promeniti. Pripremite se da vidite stvarne pozitivne promene u vašem životu.

Sal Rakeli je učitelj, iscelitelj, mistik i sveštenik sa preko 40 godina iskustva u pokretu za razvoj ljudskih potencijala. Autor je knjiga “Prava istorija Zemlje” (The Real History of the Earth), “Integracija duše” (Soul Integration), “Zemlja se budi: proročanstva 2012 – 2030” (Earth Awakens: Prophecy 2012 – 2030), “Zemljine promene i 2012: poruke od utemeljitelja” (Earth Changes and 2012: Messages From the Founders) i “Život na oštrici” (Life On the Cutting Edge). Produkovao je brojne e-knjige, članke i kanalisane poruke od prosvetljenih vanzemaljaca, anđela i uzdignutih učitelja. On je suosnivač Sananda škole misterija, onlajn dopisnog kursa koji vodi Gospodin Sananda, nad duša Isusa Hrista.
 Sal održava brojne radionice i seminare širom sveta na temu isceljenja i uzdizanja. Njegova “Timeline Healing” tehnika isceljenja je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscele traume iz ranog detinjstva i prošlih života. Sal je takođe vešt pijanista i izdao je nekoliko snimaka originalne meditativne muzike. Više informacija o njegovom radu možete naći na internet stranici www.salrachele.com.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu