Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Seminar Tehnologija nove svesti - Valentina Batiševa

Seminar Tehnologija nove svesti - Valentina Batiševa

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Valentina Batiševa, diplomirana isceliteljka radi seminar sa novim tehnologijama dr Grigorija Grabavoja iz njegovih ajnovijih seminara koje je objavio poslednjih meseci - ZA UBRZAN RAZVOJ SVESTI ZA VEČNI ŽIVOT U OVOM TELU /a to znači ubrzano samoisceljivanje i ubrzana realizacija željenih materijalizacija/.
Valentina izvrsno vodi sada konsultacije u Bgd. i na licu mesta npr. izmereni rezultati deteta dijabetičara za 15 min njenog rada - šećer se smanjio sa 9,9 na 8.
Bilo bi dobro da dođe na ovaj seminar što više dijabetičara da bi na licu mesta radom sa pojedincima Valentina pokazala pred svima šta se može postići ovim novim tehnologijama dr GG. Mole se dijabetičari da ponesu svoje aparate za merenje šećera u krvi.    
Prijave za konsultacije i seminar idu preko Mire na: [url=tel:060 725 29 29]060 725 29 29[/url] ili nasvetlananovak.srbija@gmail.com
Knez Mihajlova 6/III sprat
VREME: 10-17h

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu