Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Koncert-čarobna Indija meditativni performans Studio M Novi Sad

Koncert-čarobna Indija meditativni performans Studio M Novi Sad

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Jedinstven spoj drevnih indijskih pjesama, mantri, Maha Mantre, multimedijalni performans koji donosi iskustvo opuštajućih zvučnih vibracija i meditacije – ČAROBNA INDIJA – MISTIČNO PUTOVANJE je muzičko scenski projekat, kojeg organizira Centar za psihofizički razvoj Ultrawell iz Novog Sada u saradnji sa tri muzičara/ umjetnika, Murari Chaitanya SNS (Novi Sad), DhanurDar Das (Boegrad) i Ševko Bajić iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina.

Očekuje nas više od sat vremena, meditacija, opuštajućih i healing vibracija svetih mjesama i mantri - putovanje u središte naše duše. Ponekad je to iskustvo mistično, ponekad donosi nadahnuće i vodi nas ka velličanstvenom susretu sa našom besmrtnom dušom, ponekad je jednostavno opuštajuće, ali u svakom slučaju posebno i lijepo.

Cijena ulaznica je 300 din, i moguće ih je nabaviti u prostorijama Ultra Well Centra – Gogoljeva 13-a, putem sledećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, ili na telefon: 021/63 96 448, 062/80 222 03 Ili na sam dan koncerta!

ČAROBNA INDIJA – MISTIČNO PUTOVANJE - MULTIMEDIJALNI PERFORMANS – PETAK – 18. MART – 2016 GODINE, U 19:00 SATI - STUDIO M – IGNJATA PAVLASA 3, NOVI SAD!

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu