Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » ŠAMANSKA RADIONICA - ALHEMIČAREV PUT-POVEZIVANJE SA LIČNIM DUHOVNIM VOĐSTVOM

ŠAMANSKA RADIONICA - ALHEMIČAREV PUT-POVEZIVANJE SA LIČNIM DUHOVNIM VOĐSTVOM

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


JEDNODNEVNA ŠAMANSKA RADIONICA – POVEZIVANJE SA LIČNIM DUHOVNIM VOĐSTVOM /I RAD SA ŽIVOTINJAMA MOĆI. Kotizacija 50 Eura!

Raduje me da opet mogu zvanično da najavim i pozovem vas na jedinstvenu i iscjeljujuću ŠAMANSKU HEALING RADIONICU - ALHEMIČAREV PUT - POVEZIVANJE SA LIČNIM DUHOVNIM VOĐSTVOM, ŽIVOTINJAMA MOĆI I DUHOVNIM VODIČIMA.
Iskoristite jedinstvenu priliku i ovladajte šamanskim tehnikama samorazvoja, samoiscjeljenja i iscjeljenja drugih. Kotizacija radionice, sa svim pratećim materijalim i uputama za individualni rad je 50 Eura!
Radionica će se održati u Centru za psihofizički balans ULTRA WELL, Gogoljeva 13a – Novi Sad!

Pozovite: 062/80-22203 021/639 6448 ili pošaljite e mail office@ultra-well.com i naglasite za koju radionicu se prijavljujete.

Naučite sagledavati svoje unutrašnje ja, povezati se sa prirodom oko sebe, otkrijte svoje životinje moći. Kroz interaktvini I praktični rad naučite kako da šamanska putovanja iskoristite za svoj individualni razvoj. Upoznajte se sa osnovama šamanizma i saznajte ulogu šamanskog bubnjanja, životinja moći, polja i realnosti namjere i energije. Načite i sami praviti šamanska putovanja i doći do odgovora koji mogu biti vrlo korisne i jasne smjernice za vaš život, podršku sebi i drugima, i rješavanje vaših životnih situacija!

Predavanje i radionicu drži Ševko Bajić, uz odobrenje i superviziju Dawn Dancig Otter, koji, između ostalog, posljednjih nekoliko godina aktivno praktikuje različlite šamanske tehnike, te vodi vođene meditacije i healing sesije. Više od 25 godina se bavi meditacijom i praktičnom primjenom različitih terapeutskih tehnika, od autogenog treninga, vođenih meditacija, tehnika energetskog, iscjeljujućeg disanja, do kreativne vizualizacije, tehnika stimulacije energije aure i tehnika za oslobađanje blokiranih emocija i trauma. Završio je petogodišnji studij homeopatije te različite tehnike uspješno primjenjuje i u svom homeopatskom radu.
Program radionice:
Ceremonija pročišćenja prostora i upute za rad kod kuće
Otvaranje svetog kruga i ceremonija vatre
Uvod o šamanizmu i demonstracija šamanske tehnike disanja
Životinje moći u šamanizmu – uvod i praktična vježba osvještavanja individualnih životinja moći
Individualna šamanska putovanja sa namjerom:
• Za najveće dobro;
• Putovanja sa individualnim temama;
• Povezivanje o osvještavanje individualnog duhovnog vođstva
• Šamansko putovanje za duhovne vodiče
Praktične upute za jednostavnu integraciju šamanske prakse u svakodnevnom žvotu
Hooponopono - zajednička meditacija

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu