Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Napredni DNK - Theta isceljivanje

Napredni DNK - Theta isceljivanje

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Napredni DNK - Theta isceljivanje taj Pon Feb 01, 2016 4:50 am

clan sokaka


Ovaj seminar pruža znanja, informacije i vežbe u cilju razvoja intuitivnih sposobnosti uz odstranjivanje prepreka na tom putu.

Seminar vodi Instruktor ThetaHealing tehnike Milesa Merdanović

Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu. Učićete kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli poput predrasuda, zameranja, ljutnje, ogorčenosti, kajanja, žaljenja, ljubomore, zavisti, kao i trauma poput slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.
Takođe, učićete kako da kontaktirate svoje pretke, da šaljete ljubav fetusu i iscelite fetalna sećanja, kako da radite na strahovima i drugim negativnim emocijama, da očistite svoj dom od energija niskih vibracija i kako da iscelite biljni i životinjski svet kao i neživu materiju. Znanja, razumevanja i osećaji će vam omogućiti da raspolažete sa više energije i postižete brža isceljenja. Takođe, kreiraće se novi moždani putevi u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i telesne promene.

Učesnicima seminara instruktor će uručiti priručnik na srpskom jeziku i Vianninu knjigu "Napredno Theta isceljivanje" na srpskom jeziku.
Po završetku seminara polaznicima će se uručiti internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Seminar traje tri cela dana od 9:00 do 17:00
Mesto: Mesta održavanja narednih seminara pogledajte na stranici Najave događaja.

Cena: 332 eura (protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate) - za polaznike koji žele ponoviti seminar, cena je 200 eura.
Mogućnost plaćanja u ratama, poslednja rata prvog dana seminara.
Članovi Nove svesti imaju mogućnost korišćenja 4 vaučera kao umanjenje cene za Osnovni DNK seminar.


Prijave: 060 70 70 167 www.zivetislobodno.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu