Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Peti Festival ljubavi i duhovnosti - "Love & Spirit"

Peti Festival ljubavi i duhovnosti - "Love & Spirit"

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Admin


Admin
Peti Festival ljubavi i duhovnosti - "Love & Spirit" biće održan u ponedeljak, 15. februara, od 10 do 18 sati, u Mikser House-u.

Posetioci „Love & Spirit” festivala imaće prilike da se upozanaju sa izuzetno važnim temama za duhovni razvoj i dobiju smernice za pronalaženje ličnog mira, neophodnog u ovom vrtoglavom tempu života. Nova koncepcija festivala omogućiće svim posetiocima da u okviru samih štandova izlagača prisustvuju njihovim celodnevnim radionicama i predavanjima.

Na glavnoj bini imaće prilike da prisustvuju promocijama novih duhovno-ezoterijskih izdanja knjiga i časopisa, koncertima terapeutske muzike i sl.

Na galeriji Mikser House-a, u okviru posebne festivalske celine “Astro sfera”, poznati astrolozi će raditi individualnu prognostiku za 2016. godinu, natalne karte i ostala astrološka savetovanja.

Ulaznica je 150 dinara.

U nastavku večeri, kao specijalni gosti Mikser Housa i festivala “Love & Spirit”nastupiće internacionalna muzička grupa “Blue Flower”, koja isključivo izvodi muziku Šri Činmoja, velikog duhovnog učitelja. Koncert počinje u 20 h i ulaz je besplatan.

Organizatori festivala su “Asklepios” i Mikser House.

http://sokakezoterije.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu