Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » RADIONICA THETA ISCELJIVANJA U KNJAŽEVCU - 27.12.2015 u 11 sati.

RADIONICA THETA ISCELJIVANJA U KNJAŽEVCU - 27.12.2015 u 11 sati.

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Radionica ''Teta isceljivanje – put samospoznaje i samoisceljenja'' održaće se u Knjaževcu 27.12.2015. u 11 sati.
Radionicu vode Tamara i Nikos Pahnoglu, sertifikovani ThetaHealing instruktori.
Učesnici radionice će biti upoznati sa metodom Teta isceljivanja, kojom se trenutno u svetu bavi oko 500 000 praktičara. Biće predstavljene prednosti rada pri teta frekvencijama moždanih talasa (7-14 Hz), kada je podsvest potpuno pristupačna i otvorena za pronalaženje uzroka problema i njihovo trajno otklanjanje. Prisutni će se upoznati sa osnovama rada na verovanjima (programima u podsvesti koji nas čine takvim kakvi smo u ovom trenutku) i rada na osećajima, metodom kopanja za pronalaženje temeljnog verovanja koje uzrokuje negativne situacije i čije otklanjanje donosi duboka i trajna isceljenja, upoznaće se sa radom na genima, fragmentima duše, manifestaciji srodne duše, materijalnog izobilja, radom sa anđelima čuvarima i očitavanjem budućnosti. 
Cilj radionice je da, pored upoznavanja sa osnovnim principima same metode, polaznicima pruži i praktični uvid u neke od blagodeti koje tehnika donosi. Polaznici će naučiti kako da lako popravljaju svoju auru i vrše energetski odmak, kako da se mišićno testiraju radi dobijanja informacija iz svoje podsvesti i ukratko će biti uvedeni u postupak tretmana Teta isceljivanja. Biće uvedeni u budno teta stanje uma i naučiti kako da otvaraju i uravnotežavaju svoje čakre, da čiste auru od neželjenih energija niskih vibracija i tuđih energija, da šalju isceljenje svojim ćelijama, sebi kao fetusu u materici i manifestuju ono što žele u svakodnevnom životu. Ukoliko žele u podsvest će im biti instalirani neki veoma korisni programi i osećaji koji im mogu mnoge aspekte života pokrenuti na bolje. 
Radionica traje 2 sata i predstavlja uvod u Osnovni DNK seminar Teta isceljivanja.

Prijave i dodatne informacije kod organizatora radionice: Holistički info centar ''Agape'', Danijela Nedeljković, u inbox ili mejlom na infocentaragape@gmail.com.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu