Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » Boginje u svakoj ženi – otkrijte puni spektar svoje ženstvenosti Radionica za žene (18-21h), Beograd

Boginje u svakoj ženi – otkrijte puni spektar svoje ženstvenosti Radionica za žene (18-21h), Beograd

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

clan sokaka


Da li ste spremni da istražite i opunomoćite sve aspekte svoje ženske prirode? Da kažete da svojoj unutrašnjoj svetlosti? Na radionici 20. 12. uoči zimskog solsticija, prizvaćemo svoje specifično ženske vrednosti i kvalitete, tragajući za raznim energijama i licima Velike Boginje u kolektivnom sećanju.
Posle više hiljada godina patrijarhata zaboravile smo da je originalno lice božanskog bilo žensko – velika boginja majka, praroditeljka sveta, koja se kroz vekove izdiferencirala u čitav panteon ženskih božanstava u raznim kulturama. Boginje su modelirale razne vrste ženskih energija, iskustava, uloga, kapaciteta i vrednosti: takođe, različite faze u životu žene. Patrijarhat je ove raznolike ženske energije potisnuo na margine, redefinisao, a ponekad i demonizovao. Ono što je od starih boginja još uvek prisutno u savremenoj ženi su arhetipovi u psihi, koje je naročito proučavala jungijanska psihologija. Nova neuronauka nam daje uvid u to po čemu se stvarno razlikujemo od muškaraca i kako te razlike možemo da koristimo za svoje najviše dobro, a ne protiv sebe. 
Bez obzira da li ste se ovim temama već bavile ili ne, naš ženski krug, sa atmosferom podrške i tolerancije različitosti je prilika za uspostavljanje kontakta sa svojom autentičnom istinom, ispod slojeva socijalno nametnutih obrazaca ženstvenosti. Rezultat istraživanja ženskih arhetipskih energija je novo razumevanje sebe i samopooštovanje, bolji izbori i bolja navigacija u odnosima, kako sa drugim značajnim ženama u našem životu, tako i sa muškarcima.
Ženska duhovnost se donekle razlikuje od muške,  jer je duboko ukorenjena u telo i prirodu i telo doživljava kao sveto mesto. Zato ćemo ponovno povezivanje sa boginjom otpočeti preko rada sa telom: aktiviraćemo čula, energetske centre i kanale u telu, koristićemo pokret, ples, muziku, glas i vizualizaciju da pročistimo naslage nezadovoljstva, osujećenja i ograničenja koja drže naše sposobnosti, našu životnu radost i inspiraciju zatvorene u malim kutijama svakodnevice. To će biti uvod u vođenu meditaciju u kojoj ćemo putovati do boginje, povezati se sa iskonskim žensim moćima i time obezbediti podršku i impuls za našu viziju 2016.  Zimski solsticij je u starim kulturama bilo vreme porađanja velike boginje – iz  mraka materice (najkraći dan u godini) rađa se novo svetlo, koje iz dana u dan raste ka letnjem solsticiju. Zato je datum naše radionice simboličan. Dobar trenutak da posvetite vreme obnavljanju energije i traganju za novom vizijom svoje 2016. godine. Umesto standardnog spiska novogodišnjih želja i ciljeva koji se pravi „iz glave“ i zato najčešće ne ostvaruje, otvorićemo se za inspiracije i motivacije koje dolaze iz dubine našeg bića.
Ova radionica, namenjena ženama od 18 do 80 (plus minus) celina je za sebe ali istovremeno i uvod u ciklus boginje koji počinje od druge polovine januara. Na kraju radionice dobićete o tome informacije kao i specijalni popust za rane prijave.

Informacije i prijave na telefon: 0637401586 i mejl: izabelahuber@gmx.at  

 

Voditeljka radionice, Izabela Huber (www.izabelahuber.com Facebook page: Neurokoučing i terapija) je klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na principima neurokoučinga, što znači, na integraciji proverenih metoda promene iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad...) sa novim saznanjima neuronauke.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu