Kalendar dogadjaja u Beogradu, Novom Sadu : seminari, predavanja, tribine ... www.SokakEzoterije.com

Ako nešto želite objaviti potrebno je ulogovati se na kalendar (pristupi)... *OLOVKA* sa KORISNIČKIM IMENOM: *clan sokaka* ... LOZINKA: *sokakezoterije*

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

sokak ezoterije » dogadjaji » kreirani dogadjaji » METOD FRAKTALNOG CRTEŽA

METOD FRAKTALNOG CRTEŽA

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 METOD FRAKTALNOG CRTEŽA taj Uto Dec 01, 2015 7:57 am

clan sokaka


Metod fraktalnog crteža- Ultrawell cenatar, Novi Sad, Gogoljeva 13a 08.12.2015.od 18h
Fraktalni crtež je energetski crtež .Njegova vibracija prodire u naše telo, misli i osećanja.Crtajući fraktale mi menjamo svoj život uz pomoć linija i boja.Dok crtamo mi realizujemo aktivnu meditaciju, uravnotežujemo se.
Crtanje fraktala nakon nekog vremena iskusimo kao iskazivanje samoga sebe, iskazivanje naših misli, osećanja, naših potencijala, naših mesta razvoja.
Učešćem u radionici crtanja fraktala možemo naučiti novu tehniku ličnog razvoja, možemo upoznati neke nove lične mogućnosti ili otvoriti put za neke nove vidike. Metod je vrlo jednostavan i jedinstven, crta se zatvorenih očiju jedan minut i ono što dobijemo je originalno samo naše, neponovljivo. Bojenje je drugi čin ovog metoda, kad putem boje unosimo energiju u nastali crtež.
Uzrast, obrazovanje, talenat crtača nisu bitni, fraktale mogu crtati svi koji žele naučiti kako da putem linije i boje naša unutrašnja stanja dovedemo u red.
Kada se preporučuje da počnete crtati fraktale- kada želimo rešiti neka važna životna pitanja, povećati samopouzdanje i samopoštovanje, rešiti se trauma i stresa,kada želimo pomoći svome organizmu da se brže oporavi od neke bolesti ili jednostavno kada želimo napredovati.
Radionica CRTANJE FRAKTALA otvara mogućnost učesnicima da dobiju dovoljno znanja u vezi sa ovim metodom ličnog razvoja ( uvodna radionica), ali i mogućnost i priliku da uradite ciklus od 21 crteža i postignete različite efekte i razvijete nove veštine ( 5 radionica ).
Za one koji su budu prijavili neka ide informacija da je uvodna radionica zasebna i informativna, a ko bude želeo da nauči crtati može proci 5 radionica i nacrtati ceo ciklus. Cena uvodne rdionice je 2000, a ko želi nastaviti i plati unapred cena je 60 eura, a pojedinacne radionice su isto po 2000 din
Predavač:
Spomenka Divljan -Voditelj obuke metoda fraktalnog crteža 
Prijave su obavezne zbog materijala koji je potreban za radionicu i zbog ograničenog broja mesta. Prijava je uz uplatu kotizacije 1000 din
Prijavu izvršiti najkasnije do 6.12.2015 
Sve dodatne informacije na tel 062/80 222 03

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu